Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Curs de drept civil Partea generala Ed.2

60.00 lei

Curs de drept civil Partea generala Ed.2 Gabriel Boroi, Carla Anghelescu

Cartea analizeaza institutiile specifice partii generale a dreptului civil, din perspectiva noului Cod, intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Veti observa ca introducerea, de regula putin atractiva la orice carte, capata acum o importanta deosebita, mai ales pentru practicieni, datorita problemelor pe care le pune aplicarea in timp a dispozitiilor Codului civil din 2009, precum si ultraactivitatea unor prevederi ale vechiului Cod de la 1864. In continuare, raportul juridic, actul juridic civil, prescriptia extinctiva si decaderea sunt analizate comparativ, in primul rand, din perspectiva noii reglementari, cu sublinierea elementelor de noutate si, uneori, a diferentelor fata de vechiul cod.
Pentru cei care se pregatesc de examene si doresc sa-si verifice cunostintele, autorii au conceput si inserat o anexa cu peste 200 de teste grila din materia analizata.
Cursul are o dubla utilitate: este conceput, desigur, pentru studenti, insa numeroasele exemple practice, culese din toate institutiile noului Cod civil, discutiile pe marginea unor texte mai putin clare ale codului si propunerile pe care autorii le fac pentru aplicarea in practica a acestor texte, precum si corelatiile cu legea procesual-civila in vigoare sunt, de fapt, gandite si scrise aici pentru practicieni.

Stoc epuizat

SKU: 9786065228917 Categorii: , Etichete: , Product ID: 13235

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de drept civil Partea generala Ed.2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *