Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Curs despre trezire

20.00 lei

Stoc epuizat

SKU: 9789737285492 Categorie: Etichetă: Product ID: 5657

Descriere

Ce ati indrazni sa faceti daca n-ati avea cum sa pierdeti? Ce ati indrazni sa fiti daca vi s-ar garanta un succes neconditionat? Ce ati indrazni sa aveti daca nu ar exista niciun fel de limite? Ce anume ati indrazni?
Procesul descris in aceasta carte conduce la o stare de iluminare pe care autorul o numeste „Trezire”. Programul elaborat de Joe Vitale, bazat pe propria lui experienta, va invata cum sa va descoperiti si sa va atingeti telurile, trecand in acelasi timp printr-o totala transformare mentala, fizica si spirituala. Cu fiecare pas, eliminati dificultatile care va bareaza progresul personal si le lasati in urma pentru totdeauna. Cursul despre trezire va deschide calea spre libertate financiara, sanatate si vitalitate, relatii personale si profesionale pline de satisfactii, pace si iluminare spirituala.
Cartea condenseaza intreaga experienta si intelepciune a autorului, acesta povestindu-si trecutul, discutand deschis despre viata lui, despre calatoria prin cele patru trepte ale trezirii, despre propria lui transformare absolut spectaculoasa. „Viata este un proces de trezire”, conchide el, „iar aceasta carte este o extensie a propriei mele treziri.”
Joe Vitale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs despre trezire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *