Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

De la persoană la personalitate

30.00 lei

Fiinţa noastră rămâne perpetuu întredeschisă şi nu putem şti cine suntem, unde suntem, fără a ne întreba în acelaşi timp de unde venim şi încotro ne îndreptăm. Căci persoana devine personalitate pe fondul unei totalităţi virtuale care se întinde deopotrivă în tot trecutul său proiectându-se totodată în viitor. O totalitate în care i se reunesc şi cele trei componente indisolubile: trup, psihic şi spirit, componente care prin interacţiunea lor cu infinita multitudine a combinaţiilor posibile dau unicitate caracterului şi, în final, personalităţii.

De altfel, cartea este construită tocmai pe această conştientizare a aportului pe care fiecare dintre componente îl are în constituirea unui întreg sănătos, în sens fizic, moral şi social, pe deplin realizat, la nivelul întregului potenţial (moştenit şi autogenerat), şi valorificat printr-o integrare optimă în ansamblul social în care trăieşte.

Vladimir Alexandrescu

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8770-72-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 14344

Descriere

Dorinţa de a surprinde fiinţa umană din toate unghiurile sale – pluridimensional şi interdisciplinar –, de a-i desena un tablou aproape sinoptic, uzând de un limbaj simplu, direct, accesibil şi inteligibil, de un bagaj informaţional impresionant, mai ales pentru vârsta autorului (născut în 1979), este meritorie şi este de apreciat ca un real succes.

Dumitru Constantin-Dulcan

* * *

Stimate cititor,

Conştientizează-ţi potenţialul şi gestionează-l responsabil și eficient; întreţine sănătatea trupului, folosește-ți predispoziţiile psihicului şi eliberează-ți energiile spiritului. Descoperă-ţi şi valorifică-ţi resursele printr-o viaţă de relaţie armonioasă, spre împlinirea propriilor aspirații şi folosul oamenilor printre care trăieşti.

Fiecare se naşte ca persoană; doar prin cunoaşterea, dezvoltarea şi valorificarea sinelui poate deveni personalitate.

Sorin Negruți

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De la persoană la personalitate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *