Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Delfini, E.T. şi îngeri – aventuri printre inteligenţe spirituale

12.00 lei

Trăim vremuri ciudate şi înălţătoare. în acest moment al istoriei planetei ne aflăm aproape la confluenţa tuturor sistemelor majore de credinţe ale omenirii. Cu toate acestea, nimeni nu poate face o descriere amănunţită şi coerentă a realităţii. Suntem un adevărat secret pentru noi înşine. Dacă privim cu atenţie, putem să vedem urmele de paşi ale unor lumi invizibile. însă cel mai adesea, ne dam seama că nu avem sistemul de credinţe potrivit – sau măcar capacităţile perceptuale potrivite – pentru a aprecia şi a înţelege schimbările extraordinare care ne aşteaptă, sub îndrumarea lumilor invizibile.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-1701-16-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 17596

Descriere

După câteva sute de ani, este foarte posibil ca ei – sau noi, după caz – să se uite în urmă şi să se întrebe cum s-au întâmplat toate. Cum se face că o specie beligerantă şi rebelă a intrat atât de natural într-o epocă de Lumină şi Viaţă? Cine ar fi putut să o prevadă, în mijlocul aparentului haos din ultima parte a acestui secol? în plus – mai important pentru aceia dintre noi care suntem privilegiaţi să trăim Marea Transformare -cum s-au extins şi s-au lărgit conştiinţele noastre, pentru a cuprinde noile energii care măturau faţa planetei?
Iniţial, această cronică a fost concepută ca un studiu asupra inteligenţei delfinilor – o metaforă perenă a înţelepciunii Inimii; însă, cu cât eu şi prietena mea pătrundeam mai adânc în vastul ocean al minţii acestor
creaturi măreţe, cu atât mai acut ne dădeam seama că această călătorie ne poartă pe tărâmuri noi şi neumblate. Am înţeles că, pe măsură ce ne implicam, am căpătat o sensibilitate fizică şi spirituală nouă. A fost necesar să învăţăm – prin experienţă directă – să ne păstrăm calmul şi relaxarea în timp ce vorbim cu o prezenţă extraterestră. A fost nevoie să înţelegem moduri noi de a asculta undele tăcute ale comunicării telepatice şi de a le separa de hărmălaia generală. De.mai multe ori a trebuit să ne gândim serios dacă eram sau nu pe cale de a înnebuni. Adesea, abia dacă înţelegeam ceea ce se întâmplă. A trebuit să conştientizăm realitatea formelor gând -uneori, în circumstanţe tulburătoare – şi să ştim că gândurile au putere. Eu a trebuit să învăţ una dintre cele mai grele lecţii pentru mine: cum să nu te laşi prins de beţie şi să te mişti prin dimensiunile pe care este menit să le protejeze un extaz atât de profund.
„Delfini, extraterestri şi îngeri” s-a dovedit a fi o experienţă care mi-a pus la încercare unele dintre ideile la care ţineam cel mai mult – acelea despre natura realităţii în sine. Fără îndoială că vor fi unii care vor respinge întâmplările relatate aici – pe care le vor considera extravagante sau imaginare – într-un fel poate că şi eu aş face la fel, dacă nu aş fi trecut prin ele. Cred că întâmplările la care am asistat au fost adevărate. Cu siguranţă că nu m-aş fi apucat să public o carte, dacă nu aş fi crezut acest lucru. Astfel că le prezint sub forma unei cronici, cu ajutorul căreia, pur şi simplu, vreau să vă atrag atenţia. Lăsaţi aceste evenimente să rezoneze cu propriul vostru Spirit al Adevărului – căci cu toţii avem această capacitate, indiferent dacă suntem sau nu conştienţi de ea – şi veţi putea să decelaţi conţinutul de adevăr din masa de informaţii false la care suntem expuşi cu toţii.
După cum se va vedea pe parcursul cărţii, studiul asupra inteligenţei delfinilor a deschis alte drumuri, toate adunate sub egida înţelepciunii şi a lucrării inimii, pentru că toate poartă caracteristica inevitabilă a Unimii, a vieţii la nivelurile superioare ale realităţii. Mai întâi, prin capacităţile noastre în ceea ce priveşte armele nucleare, iar acum, prin faptul că ne dăm seama din ce în ce mai clar de consecinţele ecologice am ajuns, în sfârşit, la o stare de conştientă globală, la un sentiment clar că este treaba noastră, a tuturor. Asta va face loc unei perspective încă şi mai cuprinzătoare: că suntem cu toţii cetăţeni ai Universului şi că avem de jucat un rol activ şi participativ în treburile acestui Univers.” (Timothy Wyllie)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Delfini, E.T. şi îngeri – aventuri printre inteligenţe spirituale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *