Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Dezvăluirea spiritului

25.00 lei

– o odisee supranaturală, diagrame fizice, descrieri psihologice, emoţionale şi spirituale, în stări de sănătate şi de boală, inclusiv schemele Punctului de Asamblare

 Odată cu descoperirea „Principiului fundamental” al Punctului de Asamblare uman, omenirea este pe cale de a trece prin cea mai senzaţională transformare a sa.
Cartea Dezvăluirea Spiritului, acompaniată de 271 de ilustraţii, este o lucrare extraordinară şi unică. Ea expune esenţa psihicului uman, depăşind conceptele de nevinovăţie şi răutate, reprezentând astfel o adevărată Odisee Supranaturală. Poziţia Punctului nostru de Asamblare constituie o forţă esenţială a stării personale de sănătate şi are un efect dominant asupra „modului în care ne simţim” şi a „felului în care ne comportăm”. Conştiinţa se extinde dincolo de
graniţele corpului nostru fizic. Prin accesarea câmpurilor cuantice, de energie biologică ce ne înconjoară, acum putem trata bolile psihice şi fizice, într-un mod nou şi radical.
Această carte se adresează tuturor. În ea, reprezentarea şi expunerea diversităţii sufletului uman şi expresia sa spirituală în societate devin accesibile. Astfel, cititorul îşi poate estima propria atitudine şi pe cea a altora, poate trage concluzii şi descoperi metode prin care e posibil să-şi îmbunătăţească viaţa. Prin urmare, el îşi schimbă mereu modul în care interacţionează cu ceilalţi. Cartea conţine diagrame fizice, descrieri psihologice, emoţionale şi spirituale în caz de sănătate şi de boală, inclusiv scheme referitoare la Punctul de Asamblare. Întrucât Punctul de Asamblare stabil şi poziţionat corect îmbunătăţeşte randamentul şi starea de sănătate, conţinutul acestei cărţi va salva vieţi, va fi de mare folos omenirii şi va produce şi economisi mai mulţi bani decât se poate estima în prezent.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-1701-19-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 17766

Descriere

Pe lângă avantajele aduse în viaţa personală şi de familie, această carte poate fi aplicată la o scară mai mare, în dezvoltarea:
-Instituţiilor educaţionale
-Serviciilor naţionale de sănătate şi paramedicale
-Medicinii, chirurgiei, psihiatriei şi psihologiei
-Administrării sporturilor profesionale
-Managementului de angajare şi de lucru în echipă
– Serviciilor de ajutor social
– Şedinţelor de consiliere matrimonială
– Reabilitării personalului din armată
– Reabilitării criminalilor şi persoanelor dependente de droguri şi de alte substanţe
– Departamentelor de siguranţă naţională, de poliţie şi a celor politice.
Descoperirea Punctului de Asamblare uman le demonstrează scepticilor, agnosticilor şi adepţilor teoriei evoluţioniste, că oamenii sunt fiinţe ce înseamnă mult mai mult decât carne, sânge şi oase – şi care sfârşesc prin moarte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezvăluirea spiritului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *