Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Din inima şi mâinile mele

20.00 lei

– cum să obţinem sănătate şi echilibru prin terapia craniosacrală

Terapia Craniosacrală este o metodă de tratament foarte eficientă, care vine în sprijinul inteligenţei proprii a corpului şi a capacităţii lui înnăscute de a se vindeca. Zeci de mii de practicieni din lumea întreagă pot depune mărturie despre eficienţa acestei terapii, care cunoaşte o dezvoltare foarte rapidă. în cartea Din inima şi mâinile mele, Kate Mackinnon împleteşte propria sa experienţă legată de folosirea Terapiei Craniosacrale, cu studii de caz şi explicaţii detaliate, uşor de înţeles, ale teoriei din spatele acestei metode de tratament. Chiar dacă nu ai mai auzit niciodată de Terapia Craniosacrală, sau
dacă te-ai gândit că nu ţi se adresează ţie, sau dacă te afli, în prezent, sub altă formă de tratament, această carte are ceva pentru tine.
Citind-o, vei afla tehnici simple, sigure, pe care le poate aplica oricine şi pe care le poate primi oricine. Dar cel mai important este că vei dobândi o înţelegere mai profundă a puterilor uimitoare ale corpului omenesc şi a modului în care, prin ajutorul personalizat oferit de Terapia Craniosacrală, corpul îşi poate găsi singur echilibrul şi sănătatea.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-639-050-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 17770

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Din inima şi mâinile mele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *