Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Dezintoxicarea fizica si psihica

29.00 lei

Pentru omul modern, care trăieşte tot mai agitat şi într-un mediu tot mai artificial şi poluat, dezintoxicarea fizică şi psihică a devenit o necessitate. Atât pentru menţinerea unei bune stări de sănătate (adică în scop preventiv) cât şi pentru rezolvarea dezechilibrelor sau bolilor apărute (adică în scop terapeutic).
Deoarece fiinţa umană este un ÎNTREG, dezintoxicarea trebuie făcută la nivel de trup, suflet şi spirit, pentru a ne regăsi echilibrul şi armonia.
Dezintoxicarea în plan sufletesc şi spiritual conduce la SCHIMBARE şi implicit la modificarea structurilor biologice. Dacă trecem la acţiune cu dorinţă,
intenţie şi credinţă vom fi mai sănătoşi şi mai fericiţi.
Să ne reamintim că orice este posibil, iar Cerul ascultă tot timpul! Mihaita Toma
SKU: 978-973-8975-32-3 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4615

Descriere

Lucrarea de faţă vine în mod firesc după „Apa, miracolul vieţii”, înscriindu-se în proiectul nostru de a pune la îndemâna publicului larg şi a terapeuţilor specializaţi în terapii complementare informaţii şi tehnici pentru menţinerea sau recâştigarea stării de sănătate, pe căi naturale. Pentru că din ignoranţă şi neglijenţă ne pierdem sănătatea aşa de uşor şi din ce în ce mai repede, la vârste tot mai fragede.
Conform definiţiei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, „starea de sănătate este o stare completă de bine din punct de vedere psihic, mental şi social, şi nu doar absenţa durerii.”Deci sănătatea este mai mult decât absenţa durerii. Este o stare de armonie, de bine cu privire la evoluţia complexului biologic, psihologic şi a dimensiunilor sociale ale comportamentului uman. Sănătatea este moştenirea noastră, dreptul nostru. Ea este uniunea totală dintre minte, suflet şi trup şi este NATURALĂ. Ca urmare, orice abordare în medicina preventivă şi în terapie, ar trebui să fie holistică, pentru că fiinţa umană este un întreg, compus din trup, suflet şi spirit, aflat în interacţiune cu Universul, Natura şi Semenii. Şi orice abordare parţială a OMULUI şi a problemelor sale, neţinând seama de toate nivelele fiinţei, riscă să nu producă efectele aşteptate, să accentueze unele dezechilibre şi să ne îndepărteze tot mai mult de starea naturală a omului, aceea de SĂNĂTATE şi FERICIRE. Suntem creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. După „chipul”înseamnă că avem în noi toate puterile şi energiile cosmice, inclusiv capacitatea de VINDECARE. Pentru „asemănare”’ trebuie însăsă lucrăm asupra noastră, cu asumarea responsabilităţii, cu răbdare, încredere şi perseverenţă, pentru a risipi ignoranţa şi a ne aduce aminte că suntem fiinţe de lumină, capabile de miracole. Si aşa cum spunea doctorul Edward Bach „dacă ne reamintim că suntem copiii Creatorului şi ca atare SUNTEM DIVINI, atunci suntem perfecţi, imbatabili, invincibili, pentru că Dumnezeu ne-a dat cu adevărat stăpânire asupra tuturor lucrurilor”.
Am ales titlul „Dezintoxicarea fizică şi psihică” considerând ca termenul „psihic” este mai cunoscut şi acoperă aproape toată gama fenomenelor care se petrec în corpurile emoţional, mental şi spiritual.

De ce este nevoie de dezintoxicare? Pentru că ne-am îndepărtat tot mai mult de naturăşi de tot ce este NATURAL, mediul nostru de viaţăeste tot mai artificial, mâncăm alimente chimizate, fără gust, „moarte”, respirăm aer tot mai poluat, nu bem apa care trebuie şi în cantitatea care trebuie, trăim într-un stres permanent, alergăm continuu după bunuri materiale şi uităm de suflet şi spirit, ne mişcăm într-o mare de radiaţii electromagnetice, etc.
Reacţia normală la toate acestea ar trebui săfie informarea şi grija mai mare faţă de propria fiinţă, ceea ce înseamnă iubire şi respect de sine. Dezintoxicarea fizică şi psihicăeste o condiţie esenţială a VINDECĂRII, uneori fiind prima etapă necesară, alteori constituindu-se în chiar terapia propriu-zisă.

Avantajele Dezintoxicării fizice sunt:
– Curăţă de toxine în primul rând intestinul gros, locul unde se strâng cele mai multe şi periculoase otrăvuri;
– Prin curăţirea intestinului gros se uşurează extraordinar munca ficatului, aceastăuzină a organismului cu peste 500 de funcţii şi milioane de miliarde de reacţii biochimice pe zi. Se ştie că ficatul este principalul organ de neutralizare a otrăvurilor şi toxinelor din organism;
– Intestinul gros fiind curat, toxinele şi microbii care au migrat în ţesuturi revin aici, şi vor fi eliminaţi mult mai uşor;
– Calitatea şi pH-ul sângelui revin la normal ceea ce înseamnă o mai bună funcţionare a tuturor organelor corpului pentru că sângele, cel care aduce nutrienţii la acestea, este acum fără toxine;
– Se reface flora intestinală normalăîn special cea prietenoasă;
– Sistemul Imunitar revine la o funcţionare normală şi eficientă pentru că terenul a fost curăţat, şi orice agresiune a microbilor sau viruşilor va fi mult mai uşor şi mai repede rezolvată;
– Toate substanţele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate într-un procent mult mai mare (chiar până la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid şi puternic;
– Mintea noastră va fi mai limpede, creierul va funcţiona mai eficient pentru că sângele nu mai aduce toxine la el şi viaţa va fi mai frumoasă.
Însă după dezintoxicarea fizică, un proces care durează 1-3 luni sau chiar mai mult trebuie să nu mai revenim la alimentaţia greşită de dinainte, să folosim cât mai multe alimente vii în stare naturală, neprelucrate, să încercăm să menţinem proporţia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide şi să repetăm o cură de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strânge depozite mari de toxine în organism. În plus, trebuie să facem şi dezintoxicarea psihică, ale cărei avantaje sunt:
– eliminarea toxinelor mentale (gânduri negative griji, stres, enervări, idei fixe, etc.) şi emoţionale( certuri, şocuri emoţionale, răutate, invidie ură, lăcomie, stres, etc.)
– armonizarea corpurilor emoţional şi mental şi ridicarea vibraţiilor acestora, lucru ce conduce la efecte benefice şi asupra corpului fizic;
– schimbarea modului de gândire şi trăire, adică a modului de A FI, ceea ce ne dă mai multe şanse de a primi energia divină, vindecătoare şi ziditoare;
– dobândim VOINŢĂ, CLARITATE, PUTERE DE ÎNŢELEGERE, LINIŞTE şi PUTEREA DE A IUBI ŞI DE A NE IUBI;
– prin acestea ne apropiem de starea noastrănaturală de A FI care este: SĂNĂTATE, FERICIRE şi BUCURIE.
Este foarte important să facem concomitent ambele faze ale dezintoxicării, pentru ca rezultatele să fie mai relevante şi mai persistente, ducând în ultimă instanţă la vindecarea noastră şi chiar la regăsirea SINELUI.
Lucrarea de faţă poate fi socotită şi un Program de Instruire. Pentru că oferă 3 lucruri principale:
a) Informaţia , aşa numitul „CE SĂ FAC” şi „DE CE SĂ FAC”
b) Metodele şi tehnicile „AŞA NUMITUL CUM SĂ FAC”
c) Testul cu acid, adică producerea rezultatelor. Pentru asta trebuie să puneţi singuri informaţia „CE SĂ FAC” prin metoda „CUM SĂ FAC” în practică. Adică să acţionaţi şi să verificaţi personal.
Oricum, toate metodele prezentate au fost verificate în practică, individual sau în clinici de sănătate, sub supraveghere, de mii şi sute de mii de oameni (dacă luăm în considerare şi postul religios atunci numărul este mult mai mare!) cu rezultate, de cele mai multe ori, extraordinare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezintoxicarea fizica si psihica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *