Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ NE TRATĂM FĂRĂ MEDICAMENTE

12.00 lei

Corpul omenesc dispune de resurse nebănuite pentru contracararea factorilor ce ne influenţează în mod negativ starea de sănătate. Este adevărat că de la individ la individ aceste capacităţi diferă. Dar, funcţionarea la nivel optim sau blocarea lor parţială sau totală rămân strâns legate de modul nostru de a trăi, de ceea ce numim „igiena vieţii”.

Acumulăm oboseală, ne hrănim iraţional şi ne lansăm în cursa activitităţilor cotidiene fără a cântări prea mult pe ce drum mergem.

În carte sunt prezentate practici, metode şi exerciţii care stimulează mijloacelele naturale de apărare ale organismului pentru menţinerea stării de bine, renunţând pe cât posibil la utilizarea medicamentelor cu tot cortegiul lor de inconvenienţe: efecte secundare, dependenţă etc.

O lucrare clară, simplă, la îndemâna tuturor, care, cu siguranţă ne va crea o altă imagine asupra posibilităţilor natural de apărare de care dispunem

Cod Produs: 9789737362049 Categorii: , Etichetă: Product ID: 18775

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SĂ ÎNVĂŢĂM SĂ NE TRATĂM FĂRĂ MEDICAMENTE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză