Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Iluminarea instantanee

25.00 lei

„Urăște fiecare om pe care îl vezi azi. Urăște străinii, membrii familiei și prietenii. Uită-te la fiecare om și generează sentimente de ură față de el.
Nu-ți modera sentimentele. Dacă nu urăști, atunci străduiește-te s-o faci. Urăște femeia din mașina din fața ta. Urăște bărbatul cu care ai vorbit în timpul ultimei convorbiri telefonice. Urăște următoarea persoană pe care o vezi – urăște-o intens.
În timp ce ești cuprins astfel de ură, imaginează-ți că mori, chiar acum, în timp ce urăști. Urăște și creează-ți senzația că mori. Ai prefera să mori altfel decât urând?
Cum ai vrea să mori?”
„Când iubirea nu găsește o cale de a trăi prin tine, psihicul tău suferă și depresia te-ar putea bântui.
Dar chiar și când ești în depresie, iubirea răzbate prin sentimentul tău de zădărnicie în izbucniri scurte: în râsul copilului tău, în mirosul cafelei sau în lumina răsăritului. Iubirea răzbate prin disperarea ta și atunci, pentru o clipă, ești recunoscător pentru că ești viu.
Exersează această recunoștință, chiar și atunci când îți dorești să mori. Oferă-te pentru a fi trăit de iubire, în special atunci când viața ta pare de rahat.”
(David Deida)

1 în stoc

SKU: 978-606-8460-82-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 21255

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iluminarea instantanee”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…