Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Reiki – Manual de iniţiere

29.00 lei 23.20 lei

Un ghid complet pentru practica Reiki

Stoc epuizat

SKU: 978-973-8471-57-3 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4493

Descriere

Orice om are capacitatea înnăscută de a opera cu energiile Reiki, dar practica Reiki este bine să fie întotdeauna precedată de dobândirea unei cunoaşteri teoretice cât mai solide, aşa cum este predată ea de maeştrii Reiki la seminariile de pregătire.

Cartea de faţă se dovedeşte extrem de utilă în această direcţie, contribuind la lărgirea acestei cunoaşteri şi facilitând astfel aplicarea practică a cunoştinţelor dobândite. Dat fiind că medicina biologică este pe punctul de a-şi atinge limitele, credem că într-un viitor apropiat Reiki va căpăta o importanţă din ce în ce mai mare, cu atât mai mult cu cât nu provoacă niciodată daune permanente şi ireversibile, fiind în schimb un adjuvant nepreţuit în orice medicină alternativă.

Recomand în mod insistent cartea de faţă tocmai pentru că face o conexiune între Reiki şi medicina biologică, indicând diferite combinaţii posibile între aceastã metodă de tratament şi terapiile cu plante medicinale, homeopatie, săruri Schüssler şi remediile spagirice recent redescoperite. Acţiunea combinată a energiei Reiki şi a remediilor naturiste (unele cunoscute din timpuri imemoriale) poate accelera dramatic efectul terapeutic al celor din urmă.

Fie ca această carte să le fie utilă tuturor celor care doresc să le fie de folos semenilor lor, pe care îi ajută într-un mod responsabil, aplicându-le terapia Reiki, şi fie ca ea să-i inspire pe toţi cei care o vor citi cu respectul cuvenit faţă de unicitatea fiecărui individ în parte. Dar mai presus de orice, fie ca ea să vă ghideze pe calea pe care aţi ales să o urmaţi, indiferent care este aceasta.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reiki – Manual de iniţiere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *