Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Si animalele au sentimente?

29.00 lei 23.20 lei

„Şi animalele au sentimente?” este o carte ce vă va da prilejul să îi ajutaţi pe copii să înţeleagă ce este iubirea, loialitatea, curajul şi alte sentimente ilustrate prin întâmplări reale din viaţa animalelor.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-8471-77-1 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4510

Descriere

Au animalele sentimente? Până mai ieri, cei mai mulţi oameni de ştiinţă nu credeau acest lucru. Ei credeau că animalele se comportă instinctiv şi, prin urmare, ele nu simt fericirea sau tristeţea, nici bucuria de-a trăi.

Oamenii de ştiinţă şi-au schimbat părerea în zilele noastre.

Una dintre cele mai bune metode de a învăţa despre animale este aceea de a le urmări comportamentul îndeaproape, o lungă perioadă de timp. În continuare vom prezenta câteva poveşti adevărate, din care am putea vedea că animalele au sentimente la fel ca şi oamenii. Sau poate că acestea sunt doar exemple de comportament instinctual? Voi ce credeţi?

Devotamentul părintesc înseamnă iubirea şi grija pe care un părinte le arată copiilor săi, prin faptul că îi hrăneşte, îi protejează, îi mângâie şi îi învaţă.

O barză femelă îşi creştea puii într-un cuib, pe acoperişul unei clădiri din Danemarca. Clădirea a luat foc dar barza a refuzat să-şi abandoneze copiii. Când focul s-a apropiat, ea şi-a acoperit puii ca să-i protejeze şi a început să bată cu disperare din aripi, încercând să ţină fumul departe. Focul a fost în cele din urmă stins, mama barză era neagră de fum şi de funingine, dar puii ei erau în siguranţă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Si animalele au sentimente?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *