Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Urina. Apa sfântă

29.00 lei 23.20 lei

Urina conţine substanţe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni, şi aşa mai departe, dar şi antidoturi specifice, esenţiale pentru starea dumneavoastră de bine.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-8471-42-9 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4487

Descriere

Puţini oameni sunt dispuşi să vorbească deschis despre un subiect ca terapia prin urină. Singurele persoane dispuse să vorbeasca în public despre ea sunt cele care s-au vindecat miraculos prin urinoterapie şi care doresc să îşi împărtăşească această cunoaştere cu semenii lor. Urina conţine substanţe minerale, aminoacizi, enzime, hormoni etc., dar şi antidoturi specifice, esenţiale pentru starea dumneavoastră de bine. Dacă ar trebui să cumpere cele peste 2.500 de ingrediente care pot fi extrase din urină, majoritatea a oamenilor nu şi le-ar putea permite din punct de vedere financiar.
Cartea pe care v-o oferim este traducerea celei de-a treia ediţii a lucrării „Urina. Apa sfânta” şi conţine multe informaţii referitoare la acest remediu miraculos, informaţii ce au fost dezbătute în cadrul celei de-a treia Conferinţe Mondiale de Urinoterapie, care a avut loc în Brazilia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Urina. Apa sfântă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *