Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Ghidul succesului pentru lenesi

19.00 lei 15.20 lei

Este oare posibil să fii leneş şi totodată să ai succes?MARC ALLEN raspunde acestei întrebari cu un DA! rasunator. Din aceasta micuta si miraculoasa carte, veti afla despre un program extraordinar de simplu, format din patru pasi si veti descoperi cum va puteti transpune visele în realitate – chiar daca sunteti lenesi, lipsiti de experienta, coplesiti de probleme sau daca întâmpinati dificultati financiare

 

Stoc epuizat

SKU: 978-973-8471-83-2 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4514

Descriere

MARC ALLEN răspunde acestei întrebări cu un DA! răsunător. Din această micuţă şi miraculoasă carte, veţi afla despre un program extraordinar de simplu, format din patru paşi şi veţi descoperi cum vă puteţi transpune visele în realitate – chiar dacă sunteţi leneşi, lipsiţi de experienţă, copleşiţi de situaţii de rezolvat sau dacă întâmpinaţi dificultăţi financiare.

Iar dacă sunteţi dependenţi de muncă sau aparţineţi Tipului A de personalitate, veţi afla cum să vă procuraţi mai mult timp pentru relaxare şi distracţie – şi, în acelaşi timp, să aveţi succes.

Marc Allen a fost un leneş toată viaţa lui şi, cu toate aceste, a avut o carieră de succes ca scriitor, vorbitor, compozitor şi editor. El este cofondatorul (împreună cu Shakti Gawain) al New World Library şi autorul câtorva cărţi, dintre care amintim The Millionaire Course şi Visionary Business. Website-ul său este www.marcallen.com

Autorul acestei cărţi este un magician, chiar dacă nu unul în sensul tradiţional al cuvântului. Calea spre bunăstarea materială pe care o afirmă el este totodată şi una spre bunăstare interioară şi constă în primul rând dintr-o transformare a atitudinii noastre mentale. Trăind într-o societate capitalistă în care oamenii alocă muncii şi câte douăsprezece ore pe zi, Marc Allen califică acest mod de viaţă drept unul inuman şi vine cu o propunere ce unora le poate părea neverosimilă, dar care se sprijină pe experienţa lui personală: să ne împărţim timpul în mod egal între viaţa personală, familie şi muncă, în tot acest timp parcurgând un drum care ne va duce spre realizarea viselor noastre. El cunoaşte reţeta unui astfel de succes – unui succes care nu cere eforturi – şi ne-o împărtăşeşte în paginile cărţii. Reţeta aceasta s-ar putea rezuma în modul următor: îndrăzniţi să visaţi, urmaţi-vă visele cele mai mari, cele mai arzătoare într-un mod relaxat, bucurându-vă de tot ce are viaţa de oferit, iar determinarea voastră interioară vă va conduce inevitabil spre succes.
Abordarea aceasta este una inovatoare în contextul modului de viaţă actual, însă reuşita autorului garantează eficienţa sa. Nu e nevoie decât de patru paşi simpli şi de dorinţa de a ne schimba viaţa. Restul, ne asigură autorul, va urma de la sine.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghidul succesului pentru lenesi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *