fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Yoga şi sănătatea

35.00 lei 28.00 lei

Faimoasa şcoală de yoga din Elveţia condusă de Selvarajan Yesudian şi Elizabeth Haich este una dintre cele mai cunoscute din lume. „Yoga şi sănătatea”, prima lor carte scrisă împreună, este de mult timp una dintre cele mai bine vândute cărţi despre Yoga din întreaga lume.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-8471-93-1 Categorii: , Etichete: , Product ID: 4524

Descriere

Faimoasa şcoală de yoga din Elveţia condusă de Selvarajan Yesudian şi Elizabeth Haich este una dintre cele mai cunoscute din lume. „Yoga şi sănătatea”, prima lor carte scrisă împreună, este de mult timp una dintre cele mai bine vândute cărţi despre Yoga din întreaga lume. Clară, uşor de citit şi cu instrucţiuni simplu de urmat, având ilustraţii acolo unde este necesar, „Yoga şi sănătatea” a fost tradusă în peste douazeci de limbi şi cumpărată de peste patru milioane de oameni.

Yoga poate deveni de acum una dintre cele mai îndrăgite forme de sport. Poate să te ajute să obţii un corp suplu şi o minte relaxată cu mult dincolo de ceea ce ai trăit până acum. Cu ajutorul acestei cărţi scrise de doi dintre cei mai mari profesori din lume poţi să înveţi să-ţi dezvolţi şi să-ţi controlezi muşchii şi respiraţia şi să ajungi să te bucuri de un stil de viaţă sănătos complet nou.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Yoga şi sănătatea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *