Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Drept penal Partea speciala Spete si grile pentru concursuri si examene

39.00 lei

Infractiuni contra patrimoniului. Infractiuni privind autoritatea si frontiera de stat. Infractiuni de coruptie si de serviciu. Infractiuni de fals

Lucrarea Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri propune spre analiza si ofera rezolvarea unor probleme dificile de drept, specifice infractiunilor contra patrimoniuluiinfractiunilor contra autoritatiiinfractiunilor de coruptie si de serviciuinfractiunilor de fals si infractiunilor care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala.

Aceasta noua editie, cuprinde peste 140 de spete si peste 300 de grile cu grad diferit de complexitate. Lucrarea, prin modalitatile de verificare a cunostintelor propuse – grile cu patru variante de raspuns concepute in sistem deschis, spete ce ajuta la formarea unui sistem de gandire in scopul rezolvarii corecte a oricarei probleme juridice si subiecte de examen – reprezinta un instrument extrem de util atat pentru pregatirea examenului de an sau de licenta, cat si in vederea sustinerii examenelor si concursurilor de admitere in profesiile juridice.

Alaturi de volumul Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene, infractiuni contra persoanei si infractiuni contra infaptuirii justitiei, aceasta lucrare asigura o pregatire eficienta si completa oricarui candidat la concursurile si examenele din domeniul juridic, in ceea ce priveste partea speciala a dreptului penal.

Stoc epuizat

SKU: 9786062708214 Categorii: , Etichete: , , Product ID: 16942

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept penal Partea speciala Spete si grile pentru concursuri si examene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *