Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Economie – sinteze, aplicatii rezolvate si teste grila pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior

22.00 lei

Lucrarea este structurata in parti. Prima parte cuprinde o sinteza a tematicilor din programa de bacalaureat. Prin modul unic de sistematizare, exprimare si ilustrare grafică, s-a dorit o crestere a usurintei in asimilarea informatiilor de catre elevi. Fiecare tema inclusa in lucrare este urmata de un set de aplicatii (grile şi probleme) rezolvate.

„Cel ce mută un munte, începe prin a căra pietrele mici”… spune un vechi proverb chinezesc. Prin structura sa inedită, lucrarea de faţă se dovedeşte a fi una dintre „pietrele” importante pe care tinerii trebuie să le „ridice” pentru a absolvi cu succes examenul de economie la bacalaureat şi pentru a privi cu încredere la admiterea în învăţământul superior. Lucrarea pe care v-o propunem este structurată în două secţiuni. Prima secţiune cuprinde o sinteză a tematicilor din programa de bacalaureat. Prin modul unic de sistematizare, exprimare şi ilustrare grafică, am urmărit permanent o creştere a uşurinţei în asimilarea informaţiilor de către elevi. Fiecare temă inclusă în lucrare este urmată de un set de aplicaţii (grile şi probleme) rezolvate. Datorită experienţei acumulate în calitate de cadre didactice universitare, suntem de părere că modelele şi exemplele oferite elevilor sunt de real folos pentru înţelegerea corectă, logică a paşilor ce trebuie urmaţi în rezolvarea diferitelor aplicaţii.

1 în stoc

SKU: 9789738840621 Categorie: Etichetă: Product ID: 20424

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Economie – sinteze, aplicatii rezolvate si teste grila pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *