Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Evaluarea întreprinderii

48.00 lei

Evaluarea întreprinderii este intersecția între autostrada reprezentată de teoria finanțelor cu drumul reprezentat de realitatea tranzacțiilor economice (și deci, nevoia de estimare a valorii de piață) cu o altă autostradă reprezentată de nevoia de informare corectă a utilizatorilor de informație economico-financiară (și deci, nevoia de estimare a valorii juste).

Unii o consideră o artă, alții o știință; în pragmatismul lumii reale este unanim recunoscută atât ca disciplină de specialitate, cât și ca un serviciu profesional.

2 în stoc

SKU: 9789737095244 Categorie: Etichete: , , , Product ID: 13952

Descriere

În prima ipostază, evaluarea întreprinderii contribuie la formarea unei gândiri coerente și pragmatice în măsura în care întreprinderea este înțeleasă de către studenți din cel mai sintetic și mai pragmatic mod posibil, și anume valoarea acesteia. În a doua ipostază avem de-a face cu un serviciu profesional menit să asigure buna funcționare a sistemului economic și social ce are nevoie, în multe situații, de o estimare independentă a valorii companiilor (tranzacționare, justa despăgubire, înregistrarea valorii juste în contabilitate, finanțare, restructurare și reorganizare etc.).

Această carte a fost elaborată de un colectiv de experți evaluatori de întreprinderi, membri ANEVAR, cu experiență practică și didactică în formarea evaluatorilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Evaluarea întreprinderii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *