Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Flacara Violeta

36.00 lei

Dacă în urmă cu doi ani, într-un cuvânt de început, aminteam cuvintele lui Einstein: „Îţi poţi trăi această viaţă ca pe un conti-nuu Act de Magie sau o poţi trăi fără să vezi nimic magic în ea…” având speranţa că cei cărora le va cădea în mânăaceastă carte o să înţeleagă rolul benefic şi vindecător al acestei meditaţii, dar şi faptul că acţiunile şi gândurile lor, le generează, în mare parte, viitorul.

SKU: 5948359003516 Categorie: Etichetă: Product ID: 13352

Descriere

Dacă în urmă cu doi ani, într-un cuvânt de început, aminteam cuvintele lui Einstein: „Îţi poţi trăi această viaţă ca pe un conti-nuu Act de Magie sau o poţi trăi fără să vezi nimic magic în ea…” având speranţa că cei cărora le va cădea în mânăaceastă carte o să înţeleagă rolul benefic şi vindecător al acestei meditaţii, dar şi faptul că acţiunile şi gândurile lor, le generează, în mare parte, viitorul. Deşi prietenul meu drag, Nicolae Elek, editorul acestei lucrări, m-a sprijinit şi mi-a întărit credinţa că ar fi bine să public lucrarea începută cu 8 ani în urmă, deşi eram sceptic şi ştiam ce va urma, deşi păstram teama că publicul larg din România nu era pregătit să acceadă o asemenea „Cale”, deşi am scris că nu cred că societatea românească era pregătită pentru a primi aşa ceva, dar poate că peste cinci sau poate peste 10 ani, când copiii mei vor fi deja mari, această carte va avea puterea de a schimba în mai bine destinul unor oameni… şi totuşi, inevitabilul s-a întâmplat… câţiva omuleţi autonumiţi paranormali mov, au încercat printr-un act de manipulare, să creeze o umbră de moarte asupra acestei meditaţii. Întreaga presăs-a năpustit asupra ei. Era normal, altceva se do-rea să se mascheze şi pentru asta, trebuia sacrifi cat ceva. La un moment dat mi s-a părut de-a dreptul ridicolăpăstrarea pe prima pagină a acestor speculaţii privind Flacăra Violetă. Am înţeles că era necesară, trebuiau acoperite multe alte ,,evenimente” cel puţin şocante privind viitorul acestui popor. Se pare că aceste speculaţii au ,,ţinut” atenţia românilor canalizată pe un subiect neînţeles, poate, de marea masă manipulată şi, cu stupoare şi nelinişte pentru cei aproape 60.000-70.000 de persoane participante la această me-ditaţie în decursul ultimilor zece ani. La fi ecare colţ de stradă se auzea câte un glas care îşi exprima părerea, mai mult sau mai puţin pertinentă cu privire la meditaţia Flacăra Violetă.

Au apărut peste noapte, ca ciupercile după ploaie, o mulţime de aşa-zişi specialişti, mari iniţiaţi şi paranormali, specializaţi în defăimare şi tehnici de mahala, ce au început cu întreg arsenalul lor, un tandem cu prezentatori „super specializaţi” în de toate, un fel de „terminatori”, să-şi dea cu presupusul, să întineze, ba chiar să-şi asume un concept pe care niciodată nu îl vor putea înţelege şi atinge, pentru că ei se lovesc de un zid: vitrina Lumii Materiale… ,,sticla ecranului”.

La un moment dat am crezut că mă regăsesc undeva în societa-tea românească de la începutul anilor ’80 şi că fenomenul „medi-taţia transcedentală” reîncepe, retrăieşte ,,vânătoarea de vrăjitoare”, că societatea românească are nevoie de un nou sacrifi ciu, ,,de un ţap ispăşitor” are nevoie să dea vina sau să bagatelizeze ceva ce nu e capabilă să înţeleagă: bunătatea, bunul simţ, credinţa, iubirea, pa-cea, respectul de sine şi faţă de ceilalţi, respectul şi iubirea faţă de copiii noştri, şi deopotrivă, faţă de bătrânii noştri, respectul omului şi al vieţii, înainte de toate, dreptul la nevinovăţie, toate acestea au fost încălcate pe rând. Trăim într-o societate în care non-valoa-rea şi minciuna sunt căutate şi preţuite. Trebuie să fi m o naţiune tare disperată, dacă nu ne mai respectăm bătrânii, dacă nu ne mai iubim copiii, dacă nu mai avem credinţă şi respect, atunci cu sigu-ranţă merităm să trăim într-acest circ mediatic şi să ne integrăm cu succes (a se vedea că nu am scris absolut), în experimente de tipul codex alimentarium. Să fi m primii care posedăm paşapoarte biometrice, să fi m pe primul loc între cei care îşi bat joc de natura ţării lor…

Şi apoi ne mirăm de rezultate. Oare de ce?…

Atunci când am scris că societatea românească nu este pregătită să primească acum aşa ceva, am crezut acest lucru şi ştiam ce va urma. Când am scris că poate peste 5 sau poate peste 10 ani aceste concepte vor schimba lumea… acum sunt foarte sigur de asta.

Scandalul mediatic declanşat de presa română şi de micile fric-ţiuni politice, au făcut ca Flacăra Violetă să facă înconjurul pământului. Pot spune că aşa trebuia să se întâmple. Din tot acest rău se va naşte un Bine, oamenii vor deveni din ce în ce mai curioşi şi cei ce încă n-au afl at, vor afl a, vor cunoaşte, vor vedea şi un alt Adevăr…acesta este viitorul!

Dacă în 2008, odată cu apariţia primei ediţii, mă temeam de viitorul acestei tehnici şi de faptul că ea ar putea genera suferinţă la un moment dat, acum ştiu că acest moment a trecut, că de acum foarte mulţi oameni vor veni pe acestă Cale, din ce în ce mai mulţi, vor fi atraşi de Adevăr şi se vor îndrepta spre Lumină, prin Credinţă şi Iubire, găsindu-şi astfel, Pacea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flacara Violeta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *