Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Kama Pura

39.00 lei 31.20 lei

Romanul iniţiatic „Kama Pura” reuşeşte cu adevărat să reveleze frumuseţea copleşitoare a relaţiilor amoroase ce se nasc între femeile şi barbaţii maturizaţi spiritual şi iniţiaţi în tainele amorului tantric.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-8471-21-4 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4472

Descriere

Viziunea cu totul specială asupra erosului, deşi străveche, poate părea cu totul revoluţionară chiar şi pentru cititorul familiarizat cu spiritul erotic oriental prezentat în „Kama Sutra” sau cu viziunea taoistă asupra iubirii.
Romanul conţine o acţiune palpitantă pentru cei ce caută doar o lectură captivantă, scene şi descrieri pline de un lirism sensibil pentru sufletele poetice, o adevarată sursă de inspiraţie pentru cei ce vor să-şi înbunătăţească relaţia lor amoroasă, precum şi un veritabil izvor de revelaţii profunde pentru cei însetaţi de cunoaşterea tainelor ascunse ale Vieţii şi Universului.
Chiar şi pentru cei care nu se simt atraşi în mod deosebit de misterele tantrei, poate fi totuşi incitantă o privire aruncată în lumea celor care consideră fericirea aproape o îndatorire morală, a celor pentru care iubirea este mai presus de orice.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kama Pura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *