Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

La Ceruri şi înapoi

21.00 lei 18.90 lei

Relatarea extraordinară a unui medic despre moarte, ceruri, îngeri şi revenirea la viaţă: Întâmplare adevărată

În 1999, în regiunea Los Ríos din Chile, dr. Mary Neal, chirurg ortoped, soţie devotată şi mamă iubitoare, s-a înecat într-un accident de caiac. În timp ce cobora o cascadă, caiacul ei s-a blocat la fundul apei şi ea a fost complet acoperită. În ciuda eforturilor de salvare, Mary a rămas prea mult timp sub apă şi, drept urmare, a murit.
La Ceruri şi înapoi este povestirea remarcabilă a călătoriei sale spirituale şi descrie ce s-a întâmplat în trecerea de la viaţă la moarte, la viaţa eternă şi înapoi la viaţa pământeană.
Prezentând în detaliu sentimentele ei, mediul ceresc, comunicarea cu îngerii şi tristeţea profundă când şi-a dat seama că nu-i venise vremea, Mary ne împărtăşeşte experienţa captivantă a unui miracol din zilele noastre.
Viaţa lui Mary s-a schimbat definitiv prin înţelegerea misiunii ei personale pe Pământ, prin conştientizarea lui Dumnezeu, prin relaţia apropiată cu Iisus Hristos, iar călătoria ei spirituală a fost brusc întărită de experienţa directă din ceruri. La ceruri şi înapoi vă va refamiliariza cu speranţa, cu uimirea şi cu promisiunea cerurilor, îmbogăţindu-vă credinţa şi calea proprie cu Dumnezeu.
SKU: 978-606-8420-62-2 Categorie: Etichetă: Product ID: 16780

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „La Ceruri şi înapoi”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *