Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Lumea mea

21.00 lei

Pe lângă o fascinantă descriere a lumii misterioase a insectelor, această carte cuprinde de asemenea istoria vieții neobișnuite a unui om deosebit.

Victor Grebennicov ne invită să descoperim împreună miraculosul în profan, SF-ul într-o realitate (aparent) banală – lumea insectelor!

Lumea mea este istoria vietii neobisnuite a unui om neobisnuit. Este o fascinanta descriere a lumii misterioase a insectelor. Dar nu numai! Victor Grebennikov, savant naturalist, entomolog profesionist, pictor si erudit cu multiple preocupari, este cunoscut pentru descoperirea efectelor enigmatice ale structurilor cavitare. Putini sunt insa cei care au cunostinta si despre o alta descoperire a sa, si anume efectul antigravitational produs de invelisul de chitna al aripilor unor insecte. Si mai impresionante sunt fenomenele ce apar concomitent cu acest efect: invizibilitatea partiala sau totala (a experimentatorului), perceptia deformata (de catre martorii oculari) a obiectului material aflat in zona gravitatiei compensate, precum si modificarea perceptiei spatio-temporale.

Stoc epuizat

SKU: 9786069319000 Categorie: Etichetă: Product ID: 10740

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lumea mea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *