Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Medicina vibraţionala

150.00 lei

Medicina vibraţionala, cartea numarul 1 a terapiilor cu energie subtila

Conceptul de medicină vibraţională înglobează în prezent tehnici, practici medicale, terapii, metode de relaxare, căi de vindecare numeroase: cristaloterapie, fitoterapie, homeopatie, sacroterapie, acupunctura, elixire florale, medicina chakras-urilor, yoga. Cele mai multe dintre ele sunt practice milenare.

SKU: 9786069651391 Categorie: Etichetă: Product ID: 21678

Descriere

Dr. Richard Gerber a încercat să se apropie de lucrul cu corpul omenesc prin intermediul vibraţiilor (cosmice, astrale, biologice) şi să le definească din punct de vedere fizic şi mecanic. Apoi, o dată puse în ecuaţie, ele să fie produse, ori provocate, şi cu ajutorul aparatelor şi instrumentele ce ţin de tehnologia modernă.
Ideea iniţială a fost de a verifica constanţa şi concordanţa lor pentru a elimina subiectivismul percepţiilor umane şi factorii aleatorii (oboseală, neatenţie, emoţie, lipsă de concentrare, atacuri astrale) pentru a se stabili nişte parametri. Aceştia dau criteriile de măsurare ce sunt introduse într-o serie de aparate care, în absenţa factorului subiectiv uman, nu mai pot greşi. Astfel, un bioterapeut percepe, în funcţie de vibraţia pe care o primeşte de la corpul unui bolnav, o anume informaţie. In schimb, un aparat anume construit poate citi informaţia oferită de aură, de chakras-uri, fără erori. Dozarea cantităţii şi stabilirea calităţii energiei trimise ori a naturii ei, fiind o chestiune de rutină, protejată de eroare.
Marele terapeut al erei Vărsătorului, Edgard Cayce, profetul adormit, a deschis drum medicinii vibraţionale, chiar dacă nu a denumit-o aşa. Mai mult, el a sensibilizat publicul, a modelat conştiinţa contemporanilor, a avertizat o serie de segmente ale vieţii ştiinţifice că, fără cunoaşterea şi aproprierea (sic!) astralului omenirea nu se va putea salva.
Richard Gerber face un inventar impresionant al terapiilor vibraţionale şi al mijloacelor pe care ele le folosesc, din cele mai vechi timpuri.
Aparatele care vindecă prin modalităţi neconvenţionale, intervenind doar (ce fundamental e acest „doar”!) la nivel energetic, echilibrând sistemele vitale prin vibraţii, există şi pot fi încercate.
Dar marele merit al medicului Richard Gerber e acela de a face un inventar aproape complet al tuturor mijloacelor de vindecare neconvenţională, faptă remarcabilă, punând pe primul plan relaţia cu Divinul, înţelegând lumea ca pe o exprimare a Lui.
Fascinaţia acestei lucrări vine din uimirea pe care o provoacă tuturor celor care n-au avut ştiinţă despre miraculosul apropiat nouă făcând parte din noi, dar pe care cei mai mulţi l-au ignorat, uneori de-a lungul întregii vieţi.
Doresc tuturor celor care cred în medicina vibraţională „Drum drept şi Lumină” pe calea aflării adevărului, URANIA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Medicina vibraţionala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *