Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Puterea creatoare a cuvintelor

20.00 lei

CUVINTELE SUNT CEL MAI PUTERNIC LUCRU DIN UNIVERS
„La inceput a fost Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era Dumnezeu. El era la inceput cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.”

Vorbele pe care le rostiti fie va vor scoate la liman in viata, sau va vor tine inlantuiti. Multi oameni au fost tinuti prizioneri ai imprejurarilor lor, de catre propriile lor cuvinte. Foarte multi oameni si-au transformat complet viata ingrijindu-se de cuvintele ce le ies pe gura. Si dumneavoastra o puteti face incepand chiar de acum, iar recompensa va fi uriasa.

PRIMITI CEEA CE VA DA DUMNEZEU
Puneti-va in pozitia de a primi cele mai bune lucruri de la Dumnezeu rostind cuvinte si propozitii care sa va dea incredere si forta. Puterea creatoare a lui Dumnezeu este tot asa cum era la inceputul timpurilor, cand El a spus: „Sa fie lumina!” si s-a facut lumina. Deschideti-va catre bogatie, sanatate si fericire prin cuvintele pe care le folositi si toate acestea isi vor face loc in viata voastra. „Domnul este pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic.”

PUTEREA CREATOARE DIN VOI
Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Invatati sa rostiti cuvinte pline de credinta in orice situatie va aflati si priviti cum vi se transforma viata. Dati-i voie puterii creatoare a lui Dumnezeu sa curga prin voi. Invatati-va chiar acum sa priviti si sa vorbiti despre ceea ce va doriti sa aveti si sa experimentati… si astfel va veti ruga pentru viata pe care meritati cu adevarat sa o traiti.

Am spus poporului meu ca poate avea tot ceea ce spune, dar ei spun doar ceea ce au. Primiti ceea ce va da .

Stoc epuizat

SKU: 9789738810617 Categorii: , Etichetă: Product ID: 21129

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea creatoare a cuvintelor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *