Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Rugaciunea broastei Vol 2

25.00 lei 20.00 lei

Marii maeştrii spirituali ai umanităţii, precum Buddha sau Isus au creat un instrument prin care să blocheze opoziţia ascultătorilor lor: povestea sau parabola.

SKU: 978-973-8471-74-0 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4507

Descriere

Unul din marile mistere face ca prima reacţie a fiinţelor umane faţă de Adevăr să fie una de ostilitate şi teamă, deşi inima lor tânjeşte după Adevărul care o poate elibera. De aceea marii maeştrii spirituali ai umanităţii, precum Buddha sau Isus au creat un instrument prin care să blocheze opoziţia ascultătorilor lor: povestea sau parabola. Ei ştiau foarte bine că pot bate la poarta oricărei inimi dacă vor rosti cuvintele magice: „A fost odată ca niciodată …”, căci orice om se poate opune Adevărului, dar nu rezistă în faţa unei povestiri fascinante.

Vyasa, autorul Mahabharata-ei spunea că dacă asculţi cu atenţie o poveste, nu vei mai fi niciodată acelaşi. Explicaţia e simplă: mai devreme sau mai târziu povestea îşi va croi drum către inima ta, doborând toate bariele care se opun divinului pe care le întâlneşte în cale. Chiar dacă nu veţi citi poveştile din această carte decât în scopuri recreaţionale, nu puteţi avea nicio garanţie că una dintre ele nu va trece de zidurile de apărare pe care vi le-aţi construit, explodând acolo unde vă aşteptaţi mai puţin.

Noi v-am avertizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rugaciunea broastei Vol 2”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *