Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Misterele dezvaluite ale naturii

16.00 lei

In fructele unor plante, in special cele ale vitei-de-vie, se gasesc samburi in forma de inima. Aceste specii de plante au atins asadar un mare grad de evolutie. Caci cu cat inima unei fiinte este mai apropiata de perfectiune, cu atat ea se va apropia mai mult de forma inimii umane. Este si cazul semintelor din lumea plantelor. De aceea, in procesul lor de formare, spiritele unor astfel de plante nobile sar peste un numar mare de trepte ale evolutiei vietii pe Pamant si de multe ori trec direct pe nivelul de manifestare al fiintelor umane. Totodata, aceste plante se bucura de avantajul conferit de invelisul lor material, ce este compus din nenumarate mici pastai care contin scantei evoluate ale vietii.

Stoc epuizat

SKU: 9789737800251 Categorie: Etichetă: Product ID: 10707

Descriere

Prin descoperirile recente ştiinţele naturii au ajuns aproape de frontierele a ceea ce poate fi studiat în natură cu ajutorul tehnicii moderne. Pătrunderea în structura atomului şi în dinamica sa a dus la o cunoaştere deplină ce poate fi valorificată în toate domeniile vieţii umane.
Folosirea energiei electrice şi atomice marchează existenţa unei civilizaţii cu totul noi şi îi permite omului accesul la unele forţe a căror folosire pozitivă sau negativă va decide soarta umanităţii.
Aşa cum fizica atomului a condus la o nouă percepţie asupra elementelor fundamentale, care fac legătura dintre mic şi mare în creaţie, tot astfel, ieşirea în spaţiul cosmic – fie prin intermediul astronauticii, fie al radarului astronomic din zilele noastre – a oferit o imagine amplă asupra Universului, care a depăşit concepţiile limitate ale teoriilor anterioare şi a deschis noi perspective cosmice.
Este uimitor faptul că ştiinţa se apropie din ce în ce mai mult de viziunile lui Jakob Lorber.
Descoperirile ştiinţifice confirmă tot mai des adevărul pe care îl conţin revelaţiile sale despre natură, care au anticipat cu mai bine de o sută de ani multe descoperiri ce se numără azi printre cele mai profunde în domeniul cercetării.
În scrierile sale despre natură – scrieri inspirate de „cuvântul interior“, de dicteul divin în spirit – Lorber realizează adevărate sinteze profund spirituale şi perfect raţionale între religie şi ştiinţă, această orientare fiind din ce în ce mai mult asumată de societatea contemporană.

Cuprinsul cărţii: „Misterele dezvăluite ale naturii“

  • Introducere
  • Mărturii despre natură
  • Musca – o minune a creaţiei
  • Muntele Grossglockner – o evanghelie a munţilor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Misterele dezvaluite ale naturii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *