Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

O viaţă cu totul nouă

35.00 lei

În inima oricărui om există dorinţa de a da un sens şi un scop propriei vieţi, de a lăsa o urmă a trecerii sale prin lume. Această dorinţă este motivul pentru care te-a atras această carte. Uneori, căutarea începe prin sentimente de nefericire sau o impresie vagă că există o profunzime a vieţii la care nu ai avut acces încă. Alteori, o dificultate bruscă, neaşteptată, cum ar fi pierderea locului de muncă, a unei relaţii, a unor sume de bani sau a sănătăţii, declanşează un proces de introspecţie şi de examinare a propriei vieţi.

O viaţă cu totul nouă este ghidul pe care îl cauţi pentru a-ţi găsi alinarea. Autoarea îţi oferă o hartă a schimbărilor care ar trebui să aibă loc la fiecare nivel al vieţii tale: fizic, mental, emoţional şi spiritual. Te inspiră să le spui „Da” vieţii şi visurilor tale, pasiunilor şi posibilităţilor. Eşti dispus să faci această călătorie? O hartă nu foloseşte la nimic decât dacă eşti dispus să porneşti la drum. Tot ceea ce îţi trebuie este dorinţa de a începe şi angajamentul de a parcurge fiecare etapă a procesului.
Noi, oamenii, spunem adesea că vrem să ne schimbăm viaţa. De ce nu o facem? Poate că ne lipsesc abilităţile necesare pentru a îmbrăţişa schimbarea sau poate că egoul nostru ne face să ne temem de necunoscut, de o nouă cale despre care nu ştim exact unde duce. Cât efort va fi necesar ca să urmăm această nouă cale?
SKU: 978-606-639-297-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 17952

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O viaţă cu totul nouă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *