Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Principiile Vanzarilor + Cd-Rom

120.00 lei 35.00 lei

Prin servicii bune obţineţi clienţi pe viaţă

Charles Futrell combină regula de aur cu vânzarea fără intermediar.
Această abordare oferă cititorului informaţii cheie pentru a deveni un agent de vânzări de succes, agent care construieşte relaţii de durată cu clienţii. Charles Futrell a fost unul dintre primii agenţi de vânzări şi autori care a recunoscut că o carieră se bazează pe orientarea către servicii pentru clienţi, relaţii de încredere în care agenţii pun nevoile clientului înaintea grăbirii vânzării.

Cum să folosiţi tehnologia informatică în avantajul dumneavoastră
Această ediţie cuprinde exerciţii pe Internet, aplicaţii informatice pentru vânzări şi informaţii despre programul ACT!. Cap. 6 arată studenţilor cum să folosească tehnologii cum ar fi GPS, dispozitive PDA şi Internetul în avantajul lor.

Programul ACT! Express!
Acest software este anexat cărţii. Acţionaţi! Express este un instrument care vă permite să deveniţi un vânzător mai productiv din punct de vedere profesional. ACT! Express realizează: gestionarea totală a datelor de contact şi a programului zilnic; cuprinde funcţii de căutare, sortare pe grupuri, atenţionări de evenimente a căror desfăşurare este iminentă şi funcţiile elementare de e-mail detaliate.

SKU: 9789737881410 Categorii: , , , Etichetă: Product ID: 20049

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Principiile Vanzarilor + Cd-Rom”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *