Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Programarea în limbajul C/C++ pentru liceu. Volumul al IV-lea: Programare orientată pe obiecte și programare generică cu STL

37.00 lei

Programarea orientata pe obiecte in C++
Elemente de programare generica
STL. Concepte generale
Containere secventiale
Clasele adaptor

Containere asociative

SKU: 9789734640812 Categorii: , Etichete: , Product ID: 18977

Descriere

Volumul al IV-lea al lucrarii Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu vine in continuarea celor precedente, cu doua noi paradigme folosite in domeniu: programarea orientata pe obiecte si programarea generica, aceasta din urma ilustrata prin utilizarea bibliotecii STL. Sint integrate cunostinte si deprinderi pe care elevii si le-au format deja prin studiul volumelor anterioare, insa cu o schimbare de perspectiva in privinta modului de implementare, valorificind facilitatile oferite de STL. Cartea este un instrument eficient de invatare, datorita numeroaselor exemple explicate si aplicatiilor de factura algoritmica incluse, utile atit elevilor de liceu, cit si studentilor care se initiaza in programare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Programarea în limbajul C/C++ pentru liceu. Volumul al IV-lea: Programare orientată pe obiecte și programare generică cu STL”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *