Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Pune-ți gândirea sub semnul întrebării și schimbă lumea

15.00 lei

În această carte convingătoare, Byron Katie vorbeşte despre problemele esenţiale cu care ne confruntăm cu toţii – despre iubire, sex şi relaţii, sănătate, boală şi moarte, părinţi şi copii, muncă şi bani şi despre realizarea de sine. Înţelepciunea plină de profunzime şi de optimism, cuprinsă în aceste pagini, nu este o înţelepciune artificială, ci una absolut autentică.

Nu numai că această carte vă va ajuta în rezolvarea multor probleme, dar vă va îndrepta spre propria înţelepciune şi vă va încuraja să vă puneţi mintea sub semnul întrebării, folosind cele patru întrebări simple, dar incredibil de eficiente, ale procesului de auto-analiză dezvoltat de Katie, numit „Lucrarea”. Katie este un exemplu viu al iubirii clare, atotcuprinzătoare, ce reprezintă adevărata noastră identitate. Întrucât ea şi-a pus, cu multă seriozitate, propria minte sub semnul întrebării, cuvintele pe care le rosteşte sunt însoţite de sentimentul de satisfacţie sufletească, pe care îl oferă înţelegerea.

Iată cele patru întrebări

1. Este adevărat?

2. Poţi fi absolut sigur că este adevărat?

3. Cum reacţionezi, ce se întâmplă când crezi acest gând?

4. Cine ai fi tu, fără acest gând?

 

Cod Produs: 9786066390026 Categorie: Etichetă: Product ID: 19119

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pune-ți gândirea sub semnul întrebării și schimbă lumea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză