Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Puterea mintii tale

60.00 lei

Mintea neobisnuita a lui Edgar Cayce, conectata la Mintea Universala, ne ofera perspective extraordinare asupra puterii mintii noastre.

Un clarvazator renumit, Cayce ne explica originea si destinul mintii si potentialul ei fantastic, in timp ce ne arata cum sa ne extindem constiinta mai presus de sine (ego), si puternica conexiune minte-trup care are o mare insemnatate pentru sanatatea noastra fizica, emotionala si mentala.
In aceasta carte fascinanta, Cayce ne ilustreaza cum ,,gandurile sunt lucruri” care pot deveni ,,crime sau miracole” in viata noastra. El ne explica cum ne putem schimba viata in bine prin schimbarea modului de a gandi.
El ne prezinta o perspectiva unica asupra mintii noastre in timpul somnului, descriind factorii care ne influenteaza visele si viziunile, si ne invata cum sa le interpretam cel mai bine. Ne lamureste de asemenea de ce visele au o importanta mult mai mare decat ne putem da seama.
Intr-un capitol aparte, Cayce ne explica cum mintea noastra este ,,arhitectul/fauritorul”, capabil sa ne conduca oriunde dorim sa mergem – conform vechii zicale: ,,devenim ceea ce gandim”. El ne vorbeste de asemenea despre necesitatea de a ne indeparta de o constiinta centrata prea mult pe ego si de a ne deschide catre o constiinta mai extinsa, cu o intuitie si o clarviziune mai puternice, care sa ne ofere mai mult acces la cunoastere si intelepciune.
In cele din urma, Cayce ne poarta pe minunatele taramuri ale constiintei lui Dumnezeu si ale constiintei cosmice. El compara mintea umana cu Mintea Universala si ne explica modul in care cele doua se pot cunoaste reciproc si pot lucra impreuna pentru a rezolva toate problemele de viata.

Edgar Cayce (1877-1945) s-a nascut la o ferma de langa Hopkinsville, Kentukcy. In general, a fost un individ mediocru. Totusi, de-a lungul vietii sale, a manifestat unul dintre cele mai remarcabile talente mediumnice din toate timpurile. De tanar, el a remarcat ca era capabil sa intre in stari de transa auto-indusa, care ii dadeau posibilitatea sa se conecteze la o sursa nelimitata de informatie. In timp ce era in transa, putea sa raspunda la intrebari sau sa dea discursuri amanuntite pe orice tema. Aceste discursuri, mai mult de 14.000 la numar, au fost transcrise in timp ce el vorbea si sunt denumite ,,citiri.”
Daca i se dadeau numele si locatia unui individ oriunde in lume, el putea sa descrie corect conditia persoanei si sa-i prescrie un regim de terapie. Acuratetea consistenta a diagnosticelor sale si eficacitatea tratamentelor pe care le recomanda l-au transformat intr-un fenomen medical si a ajuns chiar sa fie numit ,,tatal medicinii holistice.”
Pana la urma, scopul citirilor lui Cayce a devenit mai larg, incluzand subiecte precum religiile lumii, filosofia, psihologia, parapsihologia, visele, istoria, anii lipsa din documentarea cronologica a lui Iisus, civilizatiile disparute, evolutia sufletului, dezvoltarea psihicului, profetiile si reincarnarea.

SKU: 9786306506088 Categorie: Etichetă: Product ID: 22332

Descriere

Autor: Edgar Cayce
ISBN: 9786306506088
Editura: Prestige
Anul publicării: 2023
Pagini: 192
Format: 13 x 20
Categoria: Carti Ezoterism / Mistere / Paranormal

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea mintii tale”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *