Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Regina matricei

18.00 lei

– cei ce acordează câmpurile

„Lumi fermecate şi lumi de haos, suferinţă – unite.
Suflete de vrăjitori, de vrăjitoare – mântuite, reîntregite.
Înţelepţi şi mentori – chemaţi să vegheze asupra sănătăţii acestor jucători.
Legende, instrumente şi viziuni ce-i fac pe toţi câştigători.
Patimi şi visare, cu vieţi în alte planuri duse.
Regi ai Inimilor şi Regine ale Regatelor… cu afecţiune conduse.”

Regatul Fermecat a fost un tărâm dintr-un spaţiu străvechi, dintr-un câmp aflat dincolo de timp, un loc ce se asemăna cu un strat de viaţă blocat între lumi. Hosho l-a descris ca pe un tărâm din afara

timpului, un câmp al posibilităţilor, în care totul era posibil pentru dansatorii timpului visării şi pentru cei înţelepţi. Era un loc ce deţinea puterea de a chema spre el suflete nevinovate, dar şi un loc periculos, fără călăuzirea Zânei de Cristal şi a lupoaicei cenuşii – căci, de la apariţia lui Agra, au început să se întâmple lucruri ciudate, în regatul în care, cândva, doar bunătatea putea prospera.
Au fost odată doi copii care s-au trezit că trăiesc înapoi în timp, învăluiţi într-un tărâm de dincolo de timp, dintr-un câmp Fermecat… De ce se aflau ei acolo? Ce veniseră să facă?
Vegheaţi de Shadow, lupoaica, şi de Crystalina, o zână a câmpurilor, copiii au întâlnit şi răul, dar şi adevărata vrajă a lumilor de paradis. Destinaţi să schimbe cursul istoriei, ei se luptă cu vrăjitoarea Agra şi cu vrăjitorul Seth, partenerul de viaţă al acesteia, şi cu o specie de inteligenţă artificială, ce tratează omenirea ca pe un virus ce trebuie eradicat.
Ajutaţi de alchimiştii din vechime, Hosho, Bătrânii şi Doamna Luminii, cei trei copii pornesc într-o călătorie de transformări minunate, unindu-şi forţele pentru a descoperi secretul de reprogramare a Codurilor terradoce şi de armonizare a lumilor.
Înţelepciunea străveche, puternicele instrumente metafizice şi viziunile asupra viitorului oferite aici, fac din Regina Matricei o carte ce se adresează persoanelor de toate vârstele.
SKU: 978-973-1701-28-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 18001

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regina matricei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *