Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Sărutările nedăruite

20.00 lei

Prietenia reprezintă o parte integrantăsa călătoriei prin viaţă a sfinţilor Bernard, Francisc şiTereza, persoane în care umanitatea şi sfinţenia sunt strâns îngemănate. Protagonişti de marcă ai istoriei creştinismului, cei trei sfinţi ne ajută să luăm urma unei alte poveşti, mai puţin oficiale, dar nu mai puţin reale şi importante: o istorie ce nu are loc pe coridoarele puterii, ci este alcătuită din întâlniri, din suferinţă, din emoţie împărtăşită. Fără teamă de pasiune.
Creştinismul ne arată astfel noi ipostaze şi soluţii pentru o relaţionare mai bună, deopotrivă pentru bărbaţi şi femei, într-o nouă
arhitectură a relaţiilor umane. Alternativa nu este prietenia spirituală sau o reformă funcţională ori un nou proiect eclezial, ci prietenia umană, plină de emoţie şi de viaţă. Şi aceasta pentru că dragostea şi prietenia constituie o parte crucială din „ştiinţa practică” de a trăi, o spiritualitate ce nu pre¬supune eliminarea, ci adăugarea umanului.
O bijuterie ideatică şi stilistică, lucrarea Sărutările nedăruite ne propune o reflecţie asupra „sănătăţii spirituale”, centrată pe faptul că prietenia şi dragostea protejează şi conservă rezervele de viaţă sănătoasă şi plină de bucurie.
SKU: 978-606-639-130-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 18025

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sărutările nedăruite”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *