Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Soluţia pentru glicemie

39.00 lei 35.10 lei

Programul ultrasănătos care te ajută să slăbeşti, să previi bolile şi să te simţi foarte bine chiar acum!

 În cartea Soluţia pentru glicemie, dr. Hyman prezintă un program bazat pe cercetările ştiinţifice de reechilibrare a insulinei şi a glicemiei. El identifică şapte factori principali care pot contribui la atingerea stării de bine: nutriţia corectă, reglarea hormonilor, reducerea inflamaţiilor, optimizarea digestiei, maximizarea detoxificării, îmbunătăţirea metabolismului energiei şi o minte calmă. El descrie aici un plan de şase săptămâni în cadrul căruia îţi oferă instrumentele necesare pentru a-ţi personaliza tratamentul. Prin intermediul chestionarelor de autodiagnosticare, al recomandărilor legate de suplimente şi de medicamente, al planului de meniuri şi reţete, şi al multor altor informaţii,
Soluţia pentru glicemie te va ajuta să îţi vindeci cauzele unice ale problemelor tale legate de sănătate şi de greutate. În plus, cartea îţi oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a-ţi ajuta comunitatea în care trăieşti, contribuind astfel la corectarea acestei epidemii la o scară globală.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-756-018-3 Categorie: Etichetă: Product ID: 16849

Descriere

Dr. Hyman te învaţă în cartea Soluţia pentru glicemie cum să preiei controlul asupra stării tale de sănătate, cum să slăbeşti, cum să previi bolile şi cum să te simţi mai bine ca oricând.
Cercetările de ultimă oră arată că principala cauză a problemelor legate de greutate şi diabet, inclusiv ale bolii cardiovasculare, cancerului, demenţei senile şi multor altor boli, este dezechilibrul insulinei. Este foarte posibil să suferi de acest dezechilibru, dar să nu ştii nimic. De fapt, peste 100 de milioane de americani chiar suferă de diabezitate, un spectru al acestui dezechilibru care merge de la o rezistenţă moderată la insulină până la prediabet şi la diabetul de tip 2 complet instalat. Până în anul 2020, această condiţie medicală va afecta un american din doi, din care 90% nu vor fi diagnosticaţi. Din fericire, diabezitatea este inversabilă, iar autorul de bestselleruri dr. Mark Hyman cunoaşte această soluţie.
· Eşti supraponderal?
· Ţi-a spus doctorul tău că ai o glicemie puţin ridicată?
· Ai pofte frecvente de zahăr şi de carbohidraţi?
· Ai hipertensiune?
· Există cazuri în familia ta de diabet, boala cardiovasculară sau obezitate?
Dacă ai răspuns afirmativ la oricare din întrebările de mai sus, înseamnă că ai nevoie de această carte.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Soluţia pentru glicemie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *