Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Spune-mi unde te doare, iar eu îţi voi spune de ce

30.00 lei

Elemente de psihoenergetică – strigătele corpului sunt mesaje ale sufletului

Societatea în care trăim, educaţia pe care am primit-o şi o anumită uşurinţă ne-au condus să căutăm satisfacerea dorinţelor noastre numai în lumea exterioară şi prin intermediul acesteia. Noi învăţăm de timpuriu să controlăm, să dominăm, să posedăm şi să comunicăm cu această lume exterioară. Această cursă contracronometru ne îndepărtează pe zi ce trece de noi înşine şi ne goleşte de propria substanţă. Numai moartea sau boala ne mai pot aduce – cu forţa – faţă în faţă cu noi înşine, dar în acest moment starea de confuzie este deja maximă.
Cine este
persoana pe care o descoperim cu tristeţe în oglindă? De ce ne face rău propriul nostru corp? Cine este această persoană necunoscută care zace în pat? Vrem nu vrem, ea este singurul nostru interlocutor, chiar dacă nu am vorbit niciodată cu ea şi nu ne-am făcut timp să o recunoaştem până acum. Această persoană suntem noi înşine! Această descoperire ni se pare atât de intolerabilă încât îi cerem doctorului nostru să ne dea orice medicament, numai să reducem la tăcere aceste suferinţe care nu ar trebui să îşi aibă locul în viaţa noastră. Şi totuşi, dacă am cunoaşte adevărul… Această durere nu este decât strigătul disperat al vieţii şi al propriului nostru corp, care încearcă să ne atragă atenţia în urechile noastre asurzite de toate zgomotele pe care le producem în agitaţia noastră constantă. Ea este un simplu semnal de alertă, martorul dezechilibrelor noastre, dar noi nu o putem auzi, şi încă şi mai puţin înţelege.
Intenţia acestei cărţi este de a umple acest gol şi de a ne deschide din nou urechile.
În acest scop, vom plasa din nou fiinţa umană în cadrul ei natural şi vom analiza imaginea de ansamblu. Vom studia motivele şi regulile de funcţionare ale acestui joc extraordinar numit viaţă. În sfârşit, vom învăţa să ne recunoaştem şi să ne înţelegem durerile, tensiunile şi suferinţele, pentru a recepta mesajul lor şi pentru a face ceea ce trebuie să facem ca să schimbăm starea de lucruri actuală.
SKU: 978-606-756-030-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 16851

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spune-mi unde te doare, iar eu îţi voi spune de ce”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *