Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Urgenţele medico-chirurgicale – Sinteze pentru asistenţii medicali, ediţia a III-a – Lucreţia Titircă

50.00 lei

Rod al experienţei de decenii a autoarei, atât ca asistentă medicală într-un mare spital judeţean, cât şi de cadru didactic într-o şcoală tehnică sanitară, lucrarea de faţă este o prezentare – sub formă de conspecte – a situaţiilor de primă urgenţă întâlnite în activitatea de zi cu zi a oricărui cadru mediu sanitar, atunci când, nefiind prezent medicul, acesta trebuie să intervină de urgenţă şi să acorde un prim ajutor cât de cât competent. Meritul principal al lucrării constă în excelenta sistematizare a tematicii vaste a urgenţelor medico-chirurgicale, bazată pe o vastă bibliografie, ceea ce uşurează mult studiul miilor de cadre medii care nu au la îndemână atâta material şi care, iată, prin intermediul acestei cărţi au acces la un instrument de perfecţionare, indispensabil în activitatea lor.

Disponibil pentru precomandă

SKU: 9789733905660 Categorii: , Etichetă: Product ID: 10174

Descriere

Cuprins: Urgenţele aparatului respirator. Urgenţele aparatului cardiovascular. Urgenţele abdominale. Urgenţele renale şi urologice. Urgenţele neurologice. Intoxicaţiile acute exogene. Urgenţele în pediatrie. Urgenţele în obstetrică-ginecologie. Urgenţele otorinolaringologice. Urgenţele în oftalmologie. Şocul. Traumatismele. Urgenţele datorate agenţilor fizici şi chimici. Primul ajutor în muşcătura de şarpe. Mic dicţionar de termeni folosiţi în lucrare.

Adresabilitate: Asistenţi medicali, cadre medii sanitare, nurse, întregul corp sanitar.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Urgenţele medico-chirurgicale – Sinteze pentru asistenţii medicali, ediţia a III-a – Lucreţia Titircă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *