Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Vindecă-ţi mintea

40.00 lei 36.00 lei

Reţete pentru o sănătate integrală bazate pe medicamente, afirmaţii şi intuiţii

Foarte mulţi oameni nu ştiu să rămână calmi, fericiţi şi focalizaţi în această lume din ce în ce mai complexă. Ce putem face pentru a ne păstra starea de focalizare, un psihic stabil şi o memorie intactă în condiţiile în care creierul şi corpul nostru sunt bombardate clipă de clipă cu informaţii şi influenţe din toate direcţiile? Această carte unică în felul ei combină ştiinţa de ultimă oră cu compasiunea şi cu înţelepciunea, oferindu-ne răspunsuri extrem de utile.
Vindecă-ţi mintea continuă abordarea explorată pentru prima dată de dr. Mona Lisa Schulz şi
Louise Hay în cartea Totul este bine: Vindecă-ţi corpul cu ajutorul medianei, afirmaţiilor şi intuiţiei. în cazul de faţă, această abordare este aplicată pentru diferite afecţiuni ale minţii, cum ar fi depresia, anxietatea şi dependenţa, dar şi tulburările de memorie şi de învăţare sau chiar stările mistice. Dacă vei citi această carte, vei învăţa din ea ce se întâmplă în creierul şi în corpul tău atunci când:
• Te simţi trist, mânios sau panicat;
• Eşti dependent de o substanţă sau de un comportament;
• Ai dificultăţi de concentrare, îţi vine greu să citeşti; sau să îţi aminteşti anumite lucruri;
• O traumă din trecut îţi întunecă mintea în prezent;
• O stare emoţională reprezintă un indiciu pentru o boală fizică;
• Şi multe altele.
în fiecare capitol vei putea trăi o „experienţă vindecătoare virtuală” citind despre studiile de caz din Clinica Totul Este Bine, în care dr. Mona Lisa îşi foloseşte intuiţia medicală pentru a diagnostica diferite probleme de sănătate ale unor clienţi tipici, împreună cu Louise, ea oferă soluţii şi afirmaţii pentru restabilirea stării de bunăstare.
Abordarea de tip „o pastilă pentru orice boală” a ajuns atât de prevalentă în zilele noastre încât foarte mulţi oameni cred sincer că au nevoie de o intervenţie farmaceutică pe cât de scumpă, pe atât de schimbătoare. în realitate, medicamentele nu reprezintă decât una din abordările vindecării minţii. Suplimentele nutriţionale ne oferă o altă modalitate de susţinere a sănătăţii minţii şi corpului, iar afirmaţiile şi diferitele forme de psihoterapie ne pot ajuta să ne reechilibrăm prin schimbarea felului în care gândim. Cartea Vindecă-ţi mintea îţi pune toate aceste instrumente la dispoziţie, ajutându-te astfel să îţi alegi singur calea pe care o consideri cea mai utilă pentru a reatinge starea de integritate.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-756-015-2 Categorie: Etichete: , Product ID: 16892

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vindecă-ţi mintea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *