fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Theta Healing

45.00 lei

În această carte voi dezvălui una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare energetică prezentate vreodată într-un text scris: ThetaHealing. ThetaHealing este un proces de meditaţie care creează vindecare fizică, psihică şi spirituală, cu rugăciune focalizată prin Creator. Creatorul ne-a dăruit fascinanta cunoaştere pe care urmează să o primiţi şi care mi-a schimbat viaţa, precum şi vieţile multor altor oameni.
Există totuşi o singură cerinţă absolută pentru această tehnică: trebuie să credeţi în Atoatecreatorul, în Creator, în Dumnezeu. Prin studiu şi practică, oricine o poate realiza, oricine crede în Dumnezeu! ThetaHealing nu
are nicio afiliere religioasă, în această carte, veţi găsi că ea corespunde majorităţii sistemelor de credinţe. Creatorul are multe nume: Dumnezeu, Buddha, Shiva, Marea Zeiţă, Iisus, Iahwe, Iehova şi Allah sunt căi care duc spre al Şaptelea Plan al Existenţei şi spre Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Există.
Procedurile ThetaHealing nu sunt specifice unei anumite vârste, unui sex, unei rase, culori, credinţe sau religii. Oricine are o credinţă curată în Dumnezeu sau în Forţa Creatoare poate accesa şi folosi „ramurile arborelui” ThetaHealing.
Această carte este o contopire a lucrărilor mai vechi „înalţă-te şi caută-l pe Dumnezeu”, „înalţă-te şi lucrează cu Dumnezeu”, „Manualul avansat ADN 2”, precum şi a noilor informaţii dezvoltate de când am scris acele lucrări.
Deşi vă împărtăşesc aceste informaţii, nu accept nicio responsabilitate pentru eventualele nemulţumiri care pot apărea din utilizarea lor. Responsabilitatea este a dumneavoastră, o responsabilitate pe care v-o asumaţi când vă daţi seama că aveţi puterea să vă schimbaţi viaţa proprie, dar şi vieţile altora.
Remediile, abordările şi tehnicile descrise aici nu sunt concepute să completeze ori să înlocuiască îngrijirea sau tratamentul medical profesional. Nu ar trebui să trataţi o afecţiune medicală gravă înainte de consultarea personalului medical calificat. (Vianna Stibal)
SKU: 978-606-8080-60-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 2082

Descriere

ThetaHealing™ este o modalitate de vindecare energetică întemeiată de Vianna Stibal. Având ca bază de pornire Idaho Falls, Idaho, ThetaHealing™ are instructori certificaţi în întreaga lume. Cursurile şi cărţile ThetaHealing™ sunt concepute ca un ghid terapeutic de dezvoltare a capacităţii de vindecare a minţii omeneşti.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Theta Healing”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *