Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Alchimia Yoga Osho

29.00 lei 23.20 lei

Cartea nu este despre a mai afla câteva informații despre yoga ci despre a ne transforma.

1 în stoc

SKU: 978-606-8460-35-2 Categorii: , Etichetă: Product ID: 10921

Descriere

Osho ne prezintă Yoga drept o cale plină de naturalețe și sensibilitate ce ne permite sa ajungem foarte departe folosindu-ne de corpul și de modul nostru de viata.

Țineți minte acest lucru, că învățăturile celor treziți, toți cei treziți și toate învățăturile lor, pot fi rezumate într-o simplă propoziție, iar acea propoziție este: deja sunteți ceea ce puteți fi. S-ar putea să vă ia multe vieți să înțelegeți ce vă spun; voi sunteți cei de care depinde. Dar dacă sunteți atenți, nici măcar un singur moment nu este pierdut.

Indiferent ce faceți, să n-o faceți ca pe o datorie, s-o faceți din iubire; să n-o faceți ca pe o povară, ci ca pe o sărbătoare.

Frumusețea nu se află nici în pozitiv, nici în negativ; frumusețea este în armonie. Să vă repet: frumusețea nu se află nici în adevăr, nici în minciună, frumusețea nu este nici în compasiune, nici în furie; frumusețea se află în unitate. Acolo unde se întâlnesc opusele, acolo se află templul divinului. Acolo unde se întâlnesc contrariile, aceea este culmea, acela este crescendoul vieții.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alchimia Yoga Osho”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *