Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

AMANTA SOȚULUI

17.99 lei

Cartea Amanta soțului ne transpune în eleganta societate a secolului XVIII, care de obicei ascundea sub mătăsuri fine secrete și povești teribile.  Erau vremurile apuse ale șarmului și ale cavaleriei, când în numele dragostei se săvârșeau cele mai neînchipuite  sacrificii. În acele vremuri, un om putea renunța cu ușurință la viață însă niciodată la dragoste.

Stoc epuizat

SKU: 9789737363299 Categorie: Etichetă: Product ID: 18713

Descriere

Autorul Xavier Henry Aymon Perrin, conte de Montepin, a trăit între anii 1823 și 1902 făcându-se cunoscut prin romanele sale în foileton și dramele populare.  A creat mai multe best-selleruri ale secolului XIX, Montepin s-a bucurat de adaptarea scrierilor sale pentru teatru și film. Lucrarea Fiicele zidarului, apărută în 1855 a fost considerat un roman obscen fapt pentru care Montepin a fost condamnat la 3 luni de închisoare și o amendă de 500 de franci.

Eroina principală, Marguerite, se lasă învăluită în jocul dragostei, un vârtej amețitor ce o va arunca în lumea necruțătoare a bărbaților. Va lupta cu dârzenie pentru a își proteja sentimentele și totodată onoarea. Va reuși oare să iasă învingătoare din această cursă a destinului?

Cine e cu adevarat amanta soțului?

Toate se vor dezvălui până la sfârșit.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AMANTA SOȚULUI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *