Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

CUM SĂ ÎMBUNĂTĂŢIM DISCIPLINA COPIILOR LA ŞCOALĂ

13.00 lei

Aceasta lucrare este dedicata unei teme de stringenta actualitate: comportamentul indisciplinat al unor copii la scoala. Numarul mare de incidente din institutiile de invatamant demonstreaza ca pedepsele, oricat de severe ar fi, nu reprezinta o cale eficienta de educare. Adultii implicati, profesori si parinti, se simt coplesiti si se afla in cautarea altor cai de a comunica eficient cu copiii pentru a rezolva problemele lor de comportament.

Daca in mod obisnuit adultii pornesc, in principiu, de la conceptia „Copiii se comporta bine daca VOR” si interpreteaza un comportament nepotrivit al celor mici drept rea-vointa din partea lor, autorul ofera argumente solide in favoarea ideii „Copiii se comporta bine daca POT”, subliniind faptul ca, atat timp cat copiii nu au dezvoltate aptitudini pentru a face fata unor situatii stresante, nu au cum sa reactioneze adecvat, iar rolul adultilor este de a descoperi abilitatile nedezvoltate si de a-i ajuta pe acestia sa le deprinda.

Cartea cuprinde metode de identificare a acestor abilitati nedezvoltate, oferind numeroase exemple de situatii intalnite in scoala. Se constituie ca un ghid practic pentru o colaborare de succes intre parinti, profesori si copii.

SKU: 9789737362926 Categorie: Etichetă: Product ID: 18715

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUM SĂ ÎMBUNĂTĂŢIM DISCIPLINA COPIILOR LA ŞCOALĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *