Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

CUM SĂ ELIMINĂM TOXINELE DIN ORGANISM

15.00 lei

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE

Te simţi epuizat şi copleşit de ritmul alert al vieţii moderne? Vrei să slăbeşti şi să ai mai multă energie? Această carte este un ghid extrem de eficient pentru detoxifierea întregului corp.

La sfârşitul unui program de 30 de zile vei realiza o îmbunătăţire a circulaţiei, întărirea sistemului imunitar, dispariţia celulitei, un nivel ridicat de energie, ceea ce îţi va crea senzaţia de confort.

Este prezentat şi un program – fulger de 10 zile în situaţiile în care corpul are nevoie de o revitalizare rapidă.

Citind recomandările din această carte veţi constata că nu este nevoie să ţineţi posturi chinuitoare sau diete cu lichide pentru a slăbi sau pentru a elimina toxinele din organism. În schimb, puteţi alege să vă schimbaţi stilul de viaţă pentru a include o serie de obiceiuri noi care vor spori capacitatea de detoxifiere.

Urmând pas cu pas programul de detoxifiere veţi scăpa de toxinele în exces ce s-au acumulat de-a lungul anilor. Acest program de 30 de zile este destinat să vă înveţe să utilizaţi în mod eficient propriile resurse ale organismului. În acelaşi timp, obiceiurile dăunătoare vor fi înlocuite cu altele favorabile.

SKU: 9789737362070 Categorie: Etichetă: Product ID: 18720

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUM SĂ ELIMINĂM TOXINELE DIN ORGANISM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *