Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

CUM SĂ RĂMÂI MEREU TÂNĂRĂ

20.00 lei

– 1500 de sfaturi pentru a-ți păstra tinerețea toată viața

Tinerețea veșnică nu mai este un vis irealizabil! Datorită progresului științei, astăzi știm ce ne îmbătrânește organismul și cum să luptăm împotriva acestui lucru: a fi sănătos toată viața este așadar la îndemâna tuturor.

Stoc epuizat

SKU: 9789737363954 Categorie: Etichete: , Product ID: 18722

Descriere

1500 de sfaturi pentru a rămâne tânără trece în revistă toate pârghiile de acțiune ce permit organismului nostru să nu își slăbească rezistența. Toate sfaturile incluse aici sunt simple și perfect aplicabile în viața de zi cu zi: de la modul în care să-ți menții un somn de calitate și reparator, trecând la o alimentație sănătoasă, care ne vindecă trupul, până la mijloacele de întreținere a unor relații sociale de calitate – pilon de bază al sănătății noastre afective și al fericirii noastre.

Deoarece luptând contra stresului, a lipsei de vitalitate, favorizând exercițiul fizic, cât și entuziasmul în activitățile profesionale obișnuite, vor fi întrunite toate condițiile pentru împiedicarea dezvoltării afecțiunilor cardio-vasculare, a colesterolului, dar și a cancerului și a maladiei Alzheimer.

Fiind complet, acest ghid va răspunde la toate întrebările: cum să ne îmbunătățim performanțele intelectuale? Cum să evităm carențele de vitamine și oligo-minerale? Care sunt rețetele tinereții din lumea întreagă? Cum să ne controlăm producerea de insulină sau cum să ne oxigenăm celulele?

Atâtea sfaturi  vor face ca această carte să fie absolut indispensabilă menținerii tineretii dumneavoastră!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUM SĂ RĂMÂI MEREU TÂNĂRĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *