Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Călătoria. Un ghid excepţional pentru vindecarea vieţii tale şi eliberarea ta

25.00 lei 22.50 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8080-11-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 2036

Descriere

În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni şi jumătate mai târziu, aparatele de scanare ale medicilor au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă – fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală.

Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale. În cartea de faţă, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice, profund transformatoare.

CĂLĂTORIA ne permite să ajungem direct la cauza ultimă a problemelor cu care ne-am confruntat vreme îndelungată, după care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde şi de durabile. Durerile cronice pur şi simplu dispar. La fel şi anxietatea, depresia şi blocajele sexuale, mânia, durerea şi lipsa preţuirii de sine, dependenţele şi bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise într-un limbaj uşor de înţeles, fără termeni de specialitate, cartea CĂLĂTORIA îţi permite să:

# Scapi de blocaje fizice şi emoţionale care te-au marcat ani la rând
# Îţi revelezi geniul interior
# Îţi trăieşti viaţa ca pe o expresie a potenţialului tău suprem
# Experimentezi fericirea nemărginită din interiorul tău
# Devii cu adevărat liber

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Călătoria. Un ghid excepţional pentru vindecarea vieţii tale şi eliberarea ta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *