Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

25.00 lei

SKU: 978-973-87407-6-1 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4539

Descriere

Aceasta noua carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concreta ca si cele dinainte, demostreaza faptul ca toate dificultatile de ordin fizic, emotional sau mental îsi au originea în cinci rani importante:

 • respingerea;
 • abandonul;
 • umilirea;
 • tradarea;
 • nedreptatea.

  Datorita unei descrieri foarte amanuntite a acestor rani si a mastilor pe care le-ati creat pentru a nu le vedea, simti si mai ales pentru a nu le recunoaste, veti reusi sa identificati cauzele reale ale unei anumite probleme din viata voastra. Aceste masti va vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrasarea sau slabirea exagerata a unor persoane.

  Aceasta carte va va permite sa întreprindeti demersul de vindecare corect, cel care va conduce spre rezultatul cautat: acela de a fi voi însiva. În acelasi timp veti descoperi fortele puternice înnascute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vietii fiecaruia.

  Lise Bourbeau va propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cartii, o solutie practica pentru a reusi sa transformati problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a va dezvolta si pentru a redeveni constienti de faptul ca sunteti un DUMNEZEU creator.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *