Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Cunoasterea si fluxurile de constiinta cuantica

45.00 lei

Hotărârea autoarei de a oferi atât cursanţilor care se instruiesc în Psihologia Cuantică, cât şi publicului interesat, un serial de ghiduri cu un concentrat conţinut de iniţiere şi de stimulare a auto-educării spirituale, „a rodit” din nou prin această carte. Totuşi, faţă de celelalte cinci cărţi-ghid anterioare, textul care urmează prezintă în bună parte o altă „coloratură”, datorită însăşi unei „inspiraţii” primite din zone îndepărtate în care continuă să se păstreze tradiţii antice, cu profunde reverberaţii spirituale.

SKU: 978-606-624-559-3 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2490

Descriere

Psiholog-clinician cu experienţă atât în instruirea de grup cât şi ca terapeută, autoarea a sesizat o cerinţă ascunsă, dar tot mai imperioasă: necesitatea impulsionării semenilor şi în extinderea mai activă a cunoaşterilor care să „elibereze” capacităţile deosebite deţinute în stare latentă de Sinele divin al fiecărui om – acestea fiind blocate atât prin ignorarea efectivă a existenţei lor, cât şi prin gândiri şi manifestări la nivele de conştiinţă mai joase. Dar, chiar mai mult, din trăirile personale precum şi din cele relatate de diferiţi cursanţi şi pacienţi s-a convins de un fapt esenţial: atât tezaurul cunoaşterilor acumulate cât şi capacităţile intime care au fost deblocate în cursul vieţii, sunt singurele „bunuri” pe care le luăm cu noi în Lumea de Dincolo şi cu care revenim periodic în încarnările următoare! Drept urmare, autoarea a evidenţiat şi a dezvoltat în cadrul unui întreg capitol o problemă de fond: Cunoaşterea e comoara cea mai de preţ pe care o putem acumula în trăirile întrupate şi tot ea este aceea care ne ajută treptat la „eliberarea”, la „iluminarea” care să ne elimine suferinţele trupeşti şi sufleteşti şi să ne aducă treptat la momentul din care nu mai este necesară asocierea Sinelui divin cu un trup carnal!
Dar, astfel cum ne-a obişnuit încă din cărţile-ghid anterioare, autoarea ştie la fel de bine şi în acest domeniu să explice concis şi clar modul practic în care trebuie să ne dirijăm acumularea individuală a acestei „comori”: în primul rând să ne cunoaştem bine pe noi-înşine sub toate aspectele funcţionale ale fiinţei noastre cât şi ale potentelor noastre latente. Şi pentru a ne ajuta în acest sens, a schiţat simplu suita de procese biofizice esenţiale (pe care „ştiinţa oficială” evită încă să le recunoască) care întreţin conexiunile fundamentale dintre Spirit – Sinele nostru superior şi extraordinarul „calculator” care este creierul fiecărui om. Dar chiar mai mult, la fel de simplu şi concis explică tuturor cititorilor şi un alt aspect funcţional ce ţine de „cunoaşterea a noastră – înşişi”: în cadrul proceselor biofizice esenţiale care derivă din conexiunile respective, un rol extrem de important îl au glanda pituitară (hipofiza) şi glanda pineală (epifiza) -alipite de creier în poziţii diferite. în fapt, am ajuns cu toţii la un nivel al evoluţiilor cognitive individuale în care trebuie să cunoaştem, măcar schematic – aşa cum ne oferă Autoarea în mod explicativ, felul în care hormonii secretaţi de aceste două glande principale asigură buna funcţionare a Omului în contextul asocierii fundamentale dintre Spirit, trup şi corpuri energetice. în sine, toate aceste „componente” funcţionează la frecvenţe vibratorii specifice şi Autoarea redă concis modul în care se produc în intimitatea noastră variatele schimburi energetice permanente: schematic, prin transformări treptate ale frecvenţelor vibratorii specifice, energiile ajung permanent până la ADN-ul fiecărei celule, iar în plan superior – funcţie de gândirea şi manifestările noastre – se pot manifesta în fluxuri de conştiinţă la trepte tot mai ridicate. (Florin Gheorghiţă)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cunoasterea si fluxurile de constiinta cuantica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *