Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

DUMNEZEU ŞI MINUNILE DIN VIAŢA NOASTRĂ

25.00 lei

Cartea este o continuare firească a seriei de cărţi Conversaţii Cu Dumnezeu, de acelaşi autor, care, pe lângă cele trei volume cu acelaşi titlu, cuprinde şi Prietenie cu Dumnezeu şi Comuniune cu Dumnezeu, cărţi în care autorul poartă un dialog neobişnuit cu divinitatea. Aceste cărţi au avut un impact deosebit pe întreaga planetă, fiind traduse în 30 de limbi şi publicate în tiraje de milioane de exemplare. Se pare că în foarte scurt timp au devenit cele mai citite cărţi de pe glob.

SKU: 978-606-639-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 8672

Descriere

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră, publicată anterior sub titlul Momente de graţie, a apărut ca urmare a acestui impact uriaş. Din toate colțurile lumii și din toate straturile sociale, cititorii cărților Conversații cu Dumnezeu i-au scris lui Neale Donald Walsch despre propriile experiențe trăite când Dumnezeu a fost prezent în viața lor. Relatările lor despre sincronicități incredibile, despre coincidențe extraordinare și despre miracole de zi cu zi sunt adunate aici, în această carte plină de căldură. Sunt întâmplări relatate de oameni obișnuiți, care au trăit experiența de a le fi atinsă viața de către Dumnezeu în moduri reale, vizibile și concrete. Walsch introduce aceste relatări într-un mod măiestrit printre conceptele și mesajele prezentate în Conversații cu Dumnezeu.

Aceste întâmplări minunate și uluitoare îți arată modul în care și tu poți trăi asemenea miracole, precum și faptul că ele se află peste tot în jurul nostru.

„Întrebarea la care vreau ca această carte să răspundă, în cele din urmă, nu este dacă o mulţime de oameni trăiesc cu adevărat experienţa unor Momente de Graţie. Întrebarea este ce fac după aceea oamenii care trăiesc asemenea experienţe?
Trebuie să ne împărtăşim povestirile despre lucrurile sacre pe care le cunoaştem, pe care le-am învăţat în cele mai sacre momente ale vieţii. Aceasta deoarece în aceste momente sacre, în aceste Momente de Graţie, adevărurile sacre sunt transformate în ceva real pentru întreaga civilizaţie. Şi, prin trăirea celor mai sacre adevăruri, avansează o cultură, pe măsura ce evoluează Universul – iar prin eşecul de a trăi aceste adevăruri moare o cultură.”

Neale Donald Walsch

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DUMNEZEU ŞI MINUNILE DIN VIAŢA NOASTRĂ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *