Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Durerea este in sufletul tau Manual pentru invatarea limbajului stresurilor Vol 6

59.00 lei

Cartea „Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor“ aparuta la editura Dharana lamureste care sunt problemele cel mai greu de inteles si care sunt bolile cele mai grave legate de aceste probleme. Ea va invata cum sa preveniti bolile care ar putea sa apara „din senin“ peste un numar de ani.

A invata limbajul stresurilor este mai important decat a invata o limba straina, deoarece viata noastra vorbestecu noi pe limba stresurilor.

SKU: 9789738975378 Categorie: Etichetă: Product ID: 10891

Descriere

Stim cu totii din proprie experienta ca pentru a invata o limba straina ne trebuie ceva timp. Acelasi lucru se poate spune si despre limbajul stresurilor. Invatam repede cuvinte si expresii simple care ne sunt necesare pentru rezolvarea unor probleme „urgente“ si incepem sa le folosim in mod atat de firesc, incat nu mai bagam de seama ca vorbim intr-o limba straina. Ea nici nu mai e straina din moment ce tot ce am invatat devine al nostru. A-ti insusi cunostintele, inseamna a le putea folosi pentru a obtine un rezultat dorit. Altfel, cunostintele nu au nicio valoare. Pentru ca ele sa nu devina un bagaj mort, trebuie sa le dam libertate. Aceasta este forta miraculoasa care transforma bogatia in valoare. Intelepciunea pe care n-o folosim este acelasi lucru cu bogatia care se devalorizeaza in timp si care, desi nu creste, prin greutatea ei ne apleaca din ce in ce mai mult in jos, spre pamant.

„Daca veti ajunge sa stapaniti limbajul stresurilor si daca il veti utiliza zi de zi, mintea vi se va lumina, sufletul vi se va usura si trupul vi se va vindeca.“

Frica de a fi tu insuti te face sa te instrainezi chiar si de tine insusi.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Durerea este in sufletul tau Manual pentru invatarea limbajului stresurilor Vol 6”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *