Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Mesaje de la Îngerii tăi. Cărţi oracol. (Set de 44 de cărţi oracol şi un ghid)

40.00 lei

Acest set de cărţi facilitează, mai mult ca niciodată, preluarea surprinzător de exactă a mesajelor de la îngeri pentru dumneavoastră sau pentru alte persoane. Fiecare carte reprezintă o minunată imagine a unui înger, împreună cu un mesaj format dintr-o propoziţie sau două.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-88592-7-2 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4600

Descriere

Aceste cărţi vă vor ajuta să aflaţi care vă este scopul în viaţă, dacă cineva este sau nu este sufletul dumneavoastră pereche, ce trebuie să faceţi în privinţa situaţiilor de la locul de muncă sau din viaţă, în general, ori să primiţi răspuns la alte întrebări importante. Doreen şi-a alcătuit cărţile oracol bazându-se pe mesaje reale preluate de ea de la îngeri, folosind cele mai obişnuite întrebări formulate, şi pe răspunsurile îngerilor, pentru a crea acest set final atât pentru cititorii începători de cărţi oracol, cât şi pentru cei avansaţi.
Cărticica de instrucţiuni vă va da semnificaţia generală a celor 44 de cărţi oracol Mesaje de la îngerii tăi. Mesajele sunt specifice şi la obiect, ceea ce limpezeşte şi înlătură ambiguităţile în preluarea mesajelor de la îngeri. Ca întodeauna, toate textele tipărite pe cărţile oracol sau în acest ghid sunt pozitive şi înălţătoare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mesaje de la Îngerii tăi. Cărţi oracol. (Set de 44 de cărţi oracol şi un ghid)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *