Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Neuroştiinţa iluminării

35.00 lei

Timp de milenii, oamenii au căutat să descopere metodele prin care se pot ilumina. Din descrierile care au ajuns până la noi – călugări aşezaţi pe pernele lor de meditaţie, măicuţe care se roagă în genunchi, şamani aflaţi în comuniune cu universul – reiese că această stare subtilă este rezervată unui număr restrâns de oameni. Însă acum, neurologul David Perlmutter şi antropologul şi şamanul Alberto Villoldo şi-au unit forţele, pentru a explora elementele comune ale specialităţilor lor, în scopul de a face din iluminare, o stare la care poate ajunge toată lumea.
 Prin unirea lumilor – multă vreme separate – ale ştiinţei şi spiritului, Perlmutter explorează interesantul fenomen al neurogenezei şi al sănătăţii mitocondriale, iar Villoldo contribuie la acest efort, prin vasta sa cunoaştere a practicilor şamanice şi spirituale. Împreună, au extras cele mai eficiente instrumente din fiecare disciplină, pentru a crea programul „Activeaza-ţi creierul” – un plan inovator, desfăşurat pe durata a cinci săptămâni, ce ajută la pregătirea creierului pentru starea de iluminare.
Cu ajutorul consilierii în alimentaţie, suplimentelor nutritive, exerciţiilor fizice, practicilor şamanice, meditaţiei şi vizualizării, Perlmutter şi Villoldo îi ghidează pe cititori, pas cu pas, printr-un program menit să-i ajute să-şi curete minţile de traumele trecutului şi să se deschidă către trăirea păcii lăuntrice, a intuiţiei extinse şi a extraordinarei creativităţi ce definesc experienţa iluminării.
„Aceasta este cartea pe care am aşteptat-o cu toţii! Folosind informaţii de ultimă oră, pe înţelesul tuturor, Alberto Villoldo şi David Perlmutter au ţesut, cu măiestrie, ştiinţa secolului al XXI-lea cu înţelepciunea indigenă din trecut, dezvăluind care este „veriga lipsă” din povestea modernă despre viaţa – rolul pe care îl joacă sănătatea creierului nostru în calitatea experienţei noastre spirituale. Astfel, autorii ne oferă o înţelepciune practică, pe care o putem folosi pentru a aduce rapid forţa, în vieţile noastre! Această carte este o lectură obligatorie pentru cei care vor, în mod serios, să se îndeparteze de ideile convenţionale legate de iluminare şi de felul în care aceasta poate fi dobândită.”
SKU: 978-606-639-038-5 Categorie: Etichete: , Product ID: 17938

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Neuroştiinţa iluminării”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *