Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Schimbarea de forme

12.00 lei

– tehnici şamanice pentru o transformare globală şi personală

Multe culturi indigene practică schimbarea de forme. Vânătorii amerindieni preiau spiritul prăzii, pentru a se asigura că vânătoarea va avea succes; vracii asiatici „ingerează” o boală, pentru a-l vindeca pe cel suferind; luptătorii din Amazon devin jaguari, pentru a trece prin junglă fără să facă zgomot. Cei care îşi schimbă forma înţeleg că tot ce înseamnă viaţă este energie şi că, prin concentrarea intenţiei, putem schimba tiparele energetice, creând o nouă formă. Schimbarea de forme poate avea loc pe trei niveluri: celular – în care se face transformarea din om în plantă sau animal,
sau în care se pierde din greutatea corporală; personal – în care putem deveni un Sine nou, sau putem renunţa la o dependenţă> şi instituţional – în care se creează o afacere nouă sau o nouă identitate culturală.
Încă din 1968, unii maeştri şamani din Africa, Asia, Orientul Mijlociu şi continentele americane l-au instruit pe John Perkins să-i înveţe pe cei din lumea industrializată, tehnicile puternice folosite în procesul schimbării de formă. Cartea sa inovatoare vă poartă spre deserturi şi jungle, munţi şi oceane, centre de cercetare medicală şi birouri de conducere ale corporaţiilor, pentru a învăţa pas-cu-pas metodele practicii sale, care integrează tehnici străvechi şi moderne, pentru a produce o vindecare profundă.
SKU: 978-973-7978-87-5 Categorie: Etichetă: Product ID: 18031

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Schimbarea de forme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *